2018-05-10 02:09 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “Ceballos nem kapott idén sok lehetőséget, de ez a szezon erről szólt nála” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Sevilla elleni vereség után a Real Madrid francia tréner értékelte az esti történéseket, és azt is elmondta, hogy bár Ceballos ugyan nem játszott idén sokat, de ez nem volt meglepetés a spanyol középpályás számára sem, számított rá, hogy ilyen lesz az első éve Madridban.

“Hiányzott belőlünk valami a meccs utolsó harmadában. Elől nem teljesítettünk jól, különösen az első félidőben. A másodikban egy picit jobbak voltunk ebből a szempontból. Nem tudom kritizálni a játékosaimat, mert a második félidőben minden tőlük telhetőt megtettek azért, hogy megfordítsák az eredményt. Ha a kezdőcsapatot nézi az ember, azt gondolhatja, hogy minden megvolt benne, hogy kényelmesen nyerjünk ma este. Nem bánom, hogy így állítottam össze a kezdőt. Két bajnoki meccsünk van hátra, ma pedig egy jó esélyt szalasztottunk el a pontszerzésre, igazán kár érte”.

“Holnap újra belekezdünk a munkába, és a mai végeredmény semmit nem befolyásol a mai nap és a szezon vége között. Minden játékos megérdemelten van itt, és azért jöttünk, hoyg győzzünk. Sok meccsünk van, és mindenkinek szüksége van a pihenésre. A Bajnokok Ligája döntője is közeleg, és én vagyok az edző, az enyém a döntés”.

Ramos: “Ő a kapitányunk, és mindig belekeveredik valamibe, akárhányszor csak Sevillába látogatunk. Az első büntetője nem volt a legjobb, de az ilyen megesik. Jól játszott, mint mindenki más, különösen a második félidőben”.

“Nem lehetünk boldogak amiatt, ami a bajnoki eredményeinket illeti, de amiatt igen, ahogyan játszottunk. A mai első félidő nem tett minket boldoggá, de a második jobb volt. A bajnokság eleje nagyon nehéz volt”.

Ceballos: “Jól teljesített, és azért cseréltem csak le, mert nagyobb mélységet szerettem volna a pályán, támadási lehetőségekkel Mayoral személyében. Nagyon elégedett vagyok vele. Ceballos nem sokat szerepelt a csapatban, de ez a szezon erről szólt nála”.

Teljes menetrend