2018-05-19 23:56 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “A második félidőben már a Bajnokok Ligája döntője járt az eszünkben” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Zinedine Zidane szavai a spanyol bajnokság utolsó fordulója után:

“Jó első félidőnk volt, a másodikban viszont kicsit már a Bajnokok Ligája döntője járt az eszünkben. Ha így kizökkensz, az ellenfeled könnyen bajt okozhat neked. A bajnokságot idén rosszul kezdtük, de erősen fejeztük be. A szezon legnagyobb mérkőzése vár most ránk, és élvezni fogjuk ezt a lehetőséget. A bajnokságnak most már vége van, a Bajnokok Ligájában viszont van még egy meccsünk, és nagyon boldoggá tesz minket, hogy játszhatunk a döntőben”.

“Nem választhatunk a versenysorozatok közül, és mi mindig arra is törekszünk, hogy mindent megnyerjünk, amit csak lehet. Idén nem volt lehetséges számunkra a bajnoki aranyérem, és a Bajnokok Ligája megnyeréséért mindent bele fogunk adni, ami csak tőlünk telik. Nem tesz boldoggá az idei bajnoki szezonunk. Nehéz volt, különösen az elején. Sikerült javítanunk a helyzeten ugyan, de tudjuk, hogy milyen szezont zártunk a bajnokságban”.

“A szezonban jó dolgokat is tettünk: trófeákkal indítottuk az idényt, megnyertük a Klubvilágbajnokságot, most pedig a Bajnokok Ligája döntőjében fogunk játszani. Nem állt még össze a fejemben a kezdőcsapat a fináléra. Készen állunk a meccsre, ráadásul ma nem sérült le senki, ami fontos volt nekünk. Készen állunk a szezon utolsó meccsére, ez lesz a legszebb mind közül”.

“Bale soha nem adta fel, jól edz és az utóbbi időben csak egy dolog változott vele kapcsolatban: a góljai, amik mostanság érkeznek. Elégedett vagyok a munkájával és azzal, amit a csapatnak nyújt. Semmi nem változott, csak annyi, hogy az utóbbi időben jönnek tőle is a gólok”.

Luca Zidane debütálásáról: “A keret tagja ő is, és jól teljesített. Örülök neki, hogy bemutatkozhatott a csapatban. Ugyanúgy kezelem őt, mint bármelyik másik játékost a keretben. Ő volt az egyetlen játékos a keretünkből, aki idén még nem lépett pályára, ezért kapott ma lehetőséget. Fontos nap ez neki is, és az edzőjének is”.

Teljes menetrend