Fejléc kép
Fórumajánló
Keylor Navas: “A Real Madridnál világossá tették, hogy elégedettek a munkámmal”
2018-05-24 10:37 ___Samy___ marca.com
Keylor Navas: “A Real Madridnál világossá tették, hogy elégedettek a munkámmal” Nyilatkozatok

A Costa Rica-i portás a BL döntő előtt az Onda Cero vendége volt, ahol elmondta, hogy a klubnál világossá tették a számára, hogy elégedettek a munkájával. Ezek alapján a nyáron mégsem kell kapuskérdéssel számolni.

A januári Kepa őrület és a folyamatos De Gea transzferról szóló pletykák ellenére Keylor Navas továbbra is top formában van, és úgy tűnik ez a kemény munka kifizetődni látszik.

”A klubnál világossá tették, hogy elégedettek a munkámmal és hisznek bennem,” mondta Navas az El Transitor című műsorban. ”Néha az az érzésem, hogy a spanyol újságírók nem értékelnek engem.”

Habár sokak szerint a Real Madrid a szombati Bajnokok Ligája döntő esélyese, Navas tisztában van a Liverpool erejével és fenyegetésével.

”Nem érezzük magunkat favoritoknak. Tudjuk, hogy egy nagyszerű csapat vár ránk a döntőben, és megvan bennünk a potenciál. Azonban ha csak a mezt visszük fel a pályára, az nem elég ahhoz, hogy megnyerjük a mérkőzést.”

Navas nem szégyelli felvállani a vallást a pályán és azon kívül sem, és elmondása szerint a hit segített neki eljutni oda, ahol ma van.

”Nem gondolom, hogy probléma lenne a vallásról beszélni az öltözőben. Ez a hited tiszteletben tartó társaidon múlik. Általában a feleségemmel imádkozunk, és mindent Isten kezébe adunk.”

”Az életemről szóló filmnek (A hit embere) üzenete van: azok az emberek, akik hisznek Istenben, elérik az álmaikat. Ez az életem már gyerekkorom óta, és szeretném megosztani ezt az üzenetet, hogy egy szerény, Costa Rica-i gyerek Isten segítségével a Real Madrid kapusa lett.”

Teljes menetrend