Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-05-26 15:49 ___Samy___ realmadrid.com
Marcelo: ”Mindkét csapat támadó felfogású, és ez csodás látvány lesz” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Tegnap Marcelo volt a másik játékos, aki Zidane mellett foglalt helyet a sajtótájékoztatón. Az ő nyilatkozatát alább olvashatjátok.

”Mindkét csapat támadó felfogású, és mindent attól függ majd hogyan kezdődik a mérkőzés. Pontosan tudjuk, hogy mit kell tennünk és készen állunk, de egy döntőben bármi megtörténhet. Most már csak a kezdő sípszóra várunk, és ez egy csodás látvány lesz minden futballrajongó számára.”

”Minden nap, mikor felébredünk az hajt minket, hogy felkészüljünk a mérkőzéseinkre és címeket nyerjünk. A kemény munkánknak, az alázatosságnak és a sikeréhségünknek köszönhetően ismét itt lehetünk, hogy nyerjünk. Amit eddig nyertünk, az már a múlt, és csak a jelenre és a jövőre összpontosítunk.”

Változások a csapaton belül

”Ahogy telnek az évek, sok változást láthatsz a csapatokon. Ami nem változott az az éhség, hogy fontos címek nyerjünk. A Madridnak történelme van és ez azt mutatja nekünk, hogy minden kiírásban harcolni kell, amiben csak részt veszel. Ami a változásokat illeti, rengeteg volt, de nehéz megmondani, hogy mely területen változott a csapat.”

”Pontosan tudjuk hogyan kell játszanunk és tudom mit kell tennem, hogy segítsem a csapatot. A Liverpool egy fantasztikus csapat, nagyon jó idényük van és nem engedhetjük meg magunknak, hogy csak két-három emberre összpontosítsunk. A futballmeccseket az egész csapat nyeri meg. Tudjuk, hogy nagyon nehéz lesz, ahogy az összes mérkőzésünk a szezon során, de boldogok vagyunk, hogy itt vagyunk a döntőben. Megérdemelten vagyunk itt, akárcsak a Liverpool.”

Klopp szavai

”Nem hallottam mit mondott, csak meséltek róla. Egy ilyen döntőben sok ember mond olyanokat, ami nem igaz. Elégedett vagyok a teljesítményemmel, ahogy a csapattársaim és a klub is. Nem kell bizonyítanom senkinek semmit. Alázatosan dolgozom, és nem teszek megjegyzéseket más munkájára. Nem hallottam, hogy ezeket mondta volna, nem tudom kommentálni, amit a sajtó publikált.”

Zidane

”Szerintem amit eddig nyertünk, az már a múlt. Mindig a jövőbe kell tekintenünk. Tovább kell folytatni a kemény munkát és a győzelmet. Mindenkinek megvan a saját véleménye, és ez a legkevésbé sem lesz hatással a mesterre. Nálunk már csak így mennek a dolgok: egyik nap még kritizálnak, a következőn pedig már tökéletes vagy. Ettől függetlenül szerintem az én edzőm a legjobb a világon.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend