Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-05-26 15:06 ___Samy___ realmadrid.com
Ramos: ”A csapat kulcsa az éhség és az ambíció” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Tegnap Zinedine Zidane mellett Sergio Ramos volt az egyik olyan játékos, aki megszólalt a ma esti mérkőzéssel kapcsolatosan.

”A csapat kulcsa az éhség és az ambíció. Ezt kell kiemelni amellett, hogy emberi szinten milyen nagyszerű csapatunk van, mindannyian egy irányba haladunk. A pályán semmi sincs erre hatással. Mindannyian fontosak vagyunk, függetlenül az egyes szerepektől. A további trófeák magasba emeléséhez nagyban hozzájárul az éhség, az ambíció, az izgalom és a motiváció.”

”Ha egy ilyen eseményen játszol, mint ez, az mindig plusz motivációt ad. Nagyon jó hangulat van a csapaton belül, és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ismét megvan a lehetőségünk a BL győzelemre. Ez, több mint elég motivációt jelent. Megtiszteltetés, hogy ismét megvédhetjük ezt a címet ebben a szezonban és, hogy megvan a lehetőségünk a történelem írásra. Ez is a célunk. Ebben a szakaszban a motivációs szint már elmondhatatlanul magas.”

Az ellenfél

”Az elmúlt években olyan ellenfelekkel is szembe kerültünk, akik állítólag nem voltak olyan erősek mint mi, mégis több problémát okoztak nekünk, mint akikkel idén játszottunk. Kiütöttük az egyes bajnokságok legjobb csapatait. Búcsúztattuk a PSG-t, a Juventust, a Bayernt…Ez egy nehéz út volt és most be kell fejeznünk a munkát ez ellen a nagyszerű Liverpool ellen, amelyik nem csak három játékosból áll. Ők egy olyan csapat, akik tudják hogyan kell küzdeni, soha nem adják fel, és van egy nagyszerű edzőjük, aki mindent bele fog adni. Ez egy kivételes esemény minden futballrajongó számára.”

”Nem fordítunk figyelmet a kritikákra és a dicséretekre, amit számtalanszor kapunk. Soha sem jó a zavaró tényező. Ennek a csapatnak mindig megvolt a józan esze.”

Tapasztalat

”Számomra ez olyan lesz, mintha az első Bajnokok Ligája döntőnket játszanánk. Nem szánunk arra időt, hogy a múltba tekintsünk, habár elkerülhetetlen, hogy bizonyos időpontokban eszedbe jusson egy döntő, de nem szeretünk visszatekinteni a múltba.”

”Az ellenfél dicsérete mindig csak figyelemelterelés. Számunkra a Liverpool is ugyanúgy működik, mint bármely más csapat. Holnap két kiváló csapat fog fej-fej mellett haladni. Megpróbálunk teljes mértékben összpontosítani arra, hogy ne kapjunk gólt, csökkentsük a veszélyt és bízzunk magunkban, mert olyan játékosaink vannak, akik képesek megváltoztatni a mérkőzést.”

BBC

”Egy irányba haladunk és függetlenül attól, hogy ki játszik, minden tőlük telhetőt meg fognak tenni. Mindenek felett az a legfontosabb, hogy Zizounak több lehetősége is van. Mindannyian a rendelkezésére állunk, nincsenek sérültjeink, egészségesen fogunk harcolni, és ez nagyszerű.”

A kezdőtizenegy

”Úgy bejutni a Bajnokok Ligája döntőjébe a mesterrel, hogy még mindig döntéseket kell hoznia, az pozitív. Az elmúlt hetekben hihetetlenül jól dolgoztunk. Jó dolog, hogy van versenyhelyzet a csapaton belül és, hogy a mesternek még az utolsó pillanatokban is van mit átgondolnia. Minden játékos éhesen, vággyal teli fog pályára lépni.”

Kijev

”Nagyon kellemes emlékeim vannak erről a városról. Itt emelhettük magasba az Európa-bajnoki trófeát a spanyolokkal, és igazán nagy öröm visszatérni egy ilyen stadionba. A távolság vagy a pénz miatt sok madridista nem tudta megtenni az utat, de érezni fogjuk azoknak a szurkolóknak a támogatását, akik itt vannak és azokét is, akik otthon vannak és az országszerte elhelyezett óriás kivetítőkön nézik majd a mérkőzést.”

Salah

”Összehasonlítva a játékosokat Cristianóval vagy Messivel azt jelenti, hogy ők más bolygóról származnak. Vannak olyan játékosok, akikért mindenki megbolondul, van, akikért nem. Aztán vannak olyanok, akik nem sokáig maradnak a csúcson, és vannak olyanok, akik arra törekednek, hogy ott maradjanak. Adott a lehetőség és Salah egyértelműen egy kiváló játékos, aki ezt már bebizonyította, főleg idén. A legjobbakat kívánom neki, de csak ha vége a mérkőzésnek.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend