2018-05-27 21:13 ___Samy___ realmadrid.com
Perez: ”A világ futballjának a csúcsán vagyunk” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A játékosok és Zidane mellett természetesen a klub elnökének, Florentino Pereznek is nyilatkoznia kellett a mérkőzés lefújását követően.

”Szenvednünk kellett a mérkőzés során, de jobban futballoztunk és megérdemeljük a győzelmet. Ugyanakkor a Liverpool is jó teljesítményt nyújtott. Bale egy csodálatos gólt lőtt és az egyik legjobb játékos volt a pályán. Itt az ünneplés ideje a Real Madrid és a madridizmus számára. Mindannyian izgatottak vagyunk.”

”Ez a csapat egy nagy család, és egy kicsit ledöbbentem azon, amit elértünk. Fantasztikus csapatunk van, szerintem minden poszton a legjobb játékosokkal. Ez segített nekünk élvezni egy olyan korszakot, amely a világ futballjának a csúcsára juttatott minket, mert a Bajnokok Ligája egy viszonyítási alap az egész világon. Nagyon boldog vagyok.”

Egy mutatós csapat

”Meg fogjuk ünnepelni a BL győzelmet. Egy ilyen fantasztikus csapattal tovább folytathatjuk az európai kupák gyűjtését. Szerintem nekünk van a legjobb keretünk Európában, és az elmúlt évek alatt legyőztük a legnagyobb klubokat. A klub a legfontosabb dolog és egy ilyen napon, mint a mai, fontos, hogy együtt ünnepeljünk.”

Cristiano

”Elégedett vagyok Cristianóval, mert most már öt Bajnokok Ligája cím van a neve mellett, akárcsak nekem, megünnepeljük ezeket a diadalokat. Boldog volt, jelenleg is az és a jövőben is az lesz. Szerződése van. Nem azért vagyok itt, hogy egyes játékosokról beszéljek.”

Szurkolók a Bernabéuban

”Mindegyik szurkolónk ott lesz holnap a Santiago Bernabéuban. Azt mondták, hogy a stadionban nagyszerű volt a döntő kivetítése, és ez egy nagy ünnep mindenki számára, akik valamilyen szinten kapcsolatban áll a klubbal az egész világon.

Teljes menetrend