2018-05-27 20:44 ___Samy___ realmadrid.com
Ramos: ”A csapat ismét megmutatta, hogy éhes és vágyik a sikerre” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Íme Ramos, Modric, Kroos, Casemiro, Isco és Nacho mérkőzés utáni nyilatkozata.

Sergio Ramos

”Tudtuk, hogy kihívásokkal teli mérkőzés lesz, és a Liverpool megnehezíti majd a dolgunkat, de ez a csapat ismét megmutatta, hogy éhes és vágyik a sikerre. Ez egy kivételes, legendás csapat, és amit tettünk, az be fog kerülni a történelemkönyvekbe. Nagyra kell értékelnünk mindazt, amit véghez vittünk.”

”A cél az volt, hogy megpróbáljuk hatástalanítani a három, nagyon veszélyes játékosukat elől, és ez sikerült is. Megnehezítették a dolgokat a számunkra már a kezdéstől fogva, de rájuk erőltettük a játékunkat, és jól járattuk a labdát, különösen a szünet után. Bale egy lenyűgöző gólt szerzett, olyat, ami meghatároz egy korszakot. Igazságos eredmény született.”

Modric

”Minden cím különleges, és most már egymást követően háromszor is megnyertük ezt, ami nagyon fontos. Jövőre Madridban lesz a döntő, és arra fogunk készülni, hogy oda is bejussunk, de jelenleg még ezeket a pillanatokat kell kiélvezni.”

”Nagyon boldogok vagyunk, és szeretnénk megköszönni a szurkolóinknak a támogatásukat. Együtt történelmet írtunk.”

Casemiro

”Nagyon boldog vagyok. Gratulálni kell az összes játékosnak. Tovább kell folytatnunk a kemény munkát és a harcot, mert amit csinálunk, az egész egyszerűen nem normális. Nem kezdtük jól a mérkőzést, de tudtuk hogyan kell küzdeni, és a második félidőben már sokkal jobb volt. Amit ez a keret elért, az történelmi, meg kell ünnepelnünk.”

Kroos

”Hihetetlen, hogy egymás után háromszor is megnyertük a Bajnokok Ligáját. Tudtuk nagyon jól, hogy milyen nehéz megnyerni ezt a kiírást, általában lehetetlen lenne azt megcsinálni, ami most nekünk sikerült. Nem csak minőségiek, de nagyon karakteresek is vagyunk. Sok minőségi csapat van Európában, de ez az éhség és ez a szellem…Ahogy egész évben mondtam tavaly, nincs efelett a csapat felett senki. Sikerült ismét nyernünk és nagyon elégedettek vagyunk.”

Isco

”Nagyon nehéz lesz zsinórban három Bajnokok Ligája címet nyerni, de ennél a klubnál a lehetetlen nem létezik, és ezt ismét bebizonyítottuk. Nagyon büszke vagyok erre a csapatra, amely azt mutatja nap, mint nap, hogy a határ a csillagos ég. Egy hosszú és nehéz út vezetett idáig, de a Real Madrid Európa királya. Mindenki meg akarta nyerni a Bajnokok Ligáját, és idén ez ismét nekünk sikerült. A győzelem a szurkolóké, azért harcoltunk, hogy boldoggá tegyük őket. A Tizenharmadik úton van vissza Madridba.”

Nacho

”Legendák vagyunk, és a nevünk bekerült a történelemkönyvekbe. Büszkék vagyunk a csapatra, a szurkolókra és az edzői stábra. Sosem jó dolog bejönni egy sérült csapattársad helyére, és még kevésbé, ha Carvajalról van szó, aki olyan, mintha a testvérem lenne. Ő egy harcos és erős jellem. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan visszatér hozzánk. Szerencsések vagyunk, hogy Bale a csapatunkban van, jókor szállt be, és egy borzasztó nagy gólt szerzett.”

Teljes menetrend