2018-05-30 09:15 Realista24 marca.com
Menotti: “A Real Madrid három szerencsés gólt szerzett” Bajnokok Ligája

Az argentin válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Cesar Luis Menotti is kifejtette a véleményét a Real Madrid – Liverpool Bajnokok Ligája döntőjével kapcsolatban. Talán nem meglepő, hogy azok táborát erősíti, akik szerint a Királyi Gárda érdemtelenül lett újra győztese a legnívósabb sorozatnak.

“A szerencse alapvető fontosságú az életben. A Real Madrid a legrosszabb meccsét játszotta. A Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában ez volt a legrosszabb meccsük, és még Toni Kroos is nagyon rosszul játszott.”

“Cristiano Ronaldo labdába sem ért, Karim Benzema talán háromszor, Marcelo sem volt éles. Ez szokatlan volt, aztán jött a hiba a kapustól, ami után a Real Madrid feljavult. Kezdtek egyre erősebbé válni technikailag, és nőtt a nyomásuk is, bár egyetlen mozdulatuk sem volt jól kidolgozott. Három olyan gólt szereztek, amit nem érdemeltek meg. Még az ollózást is a szerencsének köszönhetik.”

Természetesen Ramosról is megkérdezték, itt azonban talán meglepő módon azokat képviseli, akik szerint Ramos nem felelős Salah sérüléséért.

“Nagyon jól tudja énekelni a flamencót, de a pályán ezt el kell felejteni. Nem felelős a sérülésért.”

Teljes menetrend