2018-05-30 14:32 Zs. Bence masikarc.wordpress.com
Sergio Ramos a legaljasabb emberi szenny akit valaha hátán hordott a Föld Egyéb hírekOpinión

(vigyázat, nyomokban iróniát, gúnyt és mélységes megvetést tartalmazhat!)

Hitler és Sztálin tettei ártalmatlan gyermeki lelkek által elkövetett kicsinyes csínyek voltak Sergio Ramos BL döntős ámokfutásához képest.

Hogyha láttad a 2018-as Bajnokok Ligája döntőt, minden bizonnyal te is egyetlen dologra tudsz gondolni ezzel kapcsolatban: Sergio Ramos a legaljasabb emberi szenny akit valaha hátán hordott a Föld. Nem hogy futball pálya közelébe, de a társadalomba sem lenne szabad visszaengedni az ilyen embert.

Ha valóban ilyen gondolatok kavarognak a fejedben, ne aggódj, nem vagy egyedül. Nagyon sokan vagyunk, akik így látjuk, mi, objektív futballszurkolók. Ne aggódj, kifejtjük!

Sergio Ramos, a brutalitás alfája és omegája

Aki látott már valaha futball mérkőzést, az tudja, hogy a lerántás nem tartozik a focihoz. Olyan, hogy a támadó támad, a védő pedig, ennek megakadályozása érdekében lerántja őt, olyan futballpályán 2018. május 26-ig még nem történt. Sergio Ramos egy igazi úttörő a favágásban, ő az a védő aki feltalálta a lerántást, a brutális szabálytalanságot, a mészárlást, avagy mindössze két szóval kifejezve: minden rosszat.

Persze ha egy egyszerű lerántásról lenne szó esetünkben, ami teljesen sérülés mentes, akkor nem lett volna ekkora visszhangja. Sergio Ramos azonban nem bízta a véletlenre! Sergio Ramos szánt szándékkal ketté akarta törni Mohamed Salah karrierjét. Sergio Ramos tudta, hogy a Real Madridnak nincs esélye a Liverpool ellen aznap este hogyha Salah a pályán van.

Ha a feltöltő ezt elérhetővé tette, a HD felbontásért kattints a videó beállításaira.

Sergio Ramos tudta és ezért Sergio Ramos előre megfontoltan, szánt szándékkal Salah mellett futott, Sergio Ramos hagyta, hogy Salah belekapaszkodjon, majd amikor a pillanat épp megfelelő volt, Sergio Ramos rántott egyet az egyiptomin és Sergio Ramos tudatosan kitörte ellenfele vállát.

Sergio Ramos és a keménymunka gyümölcse…

Az esetnek természetesen előzménye is volt. Mindenki tudta, hogy Salah a Liverpool legveszélyesebb játékosa. Szegény Zidane azt hitte, ő találja ki a taktikát. Heteken keresztül készítette fel csapatát a Liverpool elleni mérkőzésre, mindez idő alatt Sergio Ramos azonban nem volt a csapattal.

Sergio Ramosnak, ahelyett hogy csapattársaival készült volna élete egyik legfontosabb meccsére, más dolga akadt. A Királyi Gárda kapitánya minden bizonnyal különórákat vett mindenféle harcművészetekből és a judot találta legalkalmasabbnak ellenfele elpusztítására. A sevillai játékos tehát egyértelműen megtanulta a cselgáncs minden csínját-bínját csak azért, hogy tönkretehesse az egyiptomi csodacsatár estéjét, esélyét, karrierét és életét.

A brutális éjszaka nem ért véget Salah szerencsétlenségével…

És nem is csak Salah volt sértettje a spanyol védő elképesztő ámokfutásának: minden Liverpool szurkolóval, egész Angliával, a futball világgal, sőt, egyenesen az emberiség ellen követett el sorozatosan bűncselekményeket Sergio Ramos május 26-án!

Nem csoda, hogy egy egyiptomi ügyvéd egymilliárd euróra perli az andalúz vadállatot. Mindezen bűnökkel szemben ez egyébként egy elhanyagolható összeg, a többszörösét kellene visszafizetnie minden egyes emberiség ellen elkövetett cselekedetéért.

Sergio Ramos következő áldozata: Loris Karius

Persze nem lesz ebből soha semmi. Nyilván mind tudjátok, hogy nem csak Salah lett elintézve Ramos által, de Karius is kapott bőven. A piros lapot természetesen megúszta a Real Madrid a Bajnokok Ligájában, ebben nincs is semmi meglepő. A Bajnokságban persze kijön a csapat valós ereje, ott, ahol nem tolják őket a bírók: amúgy a Valenciával van egy szinten ez a csapat.

Ha a feltöltő ezt elérhetővé tette, a HD felbontásért kattints a videó beállításaira.

Szóval Sergio Ramos nyugodtan fejbe könyökölhette Kariust. A bíró nem hogy nem állította ki, még csak le sem fújta az esetet. Az UEFA utólag megvizsgálta, hogy mi is történt pontosan, és arra hivatkozva, hogy „egyértelműen látszik, hogy Van Dijk két kézzel löki el Ramost, aki ezért megy neki a kapusnak”, nem ítél a spanyol ellen. Persze. Az UEFA Maffia ismét lecsap. Así, así, así gana el Madrid. Így könnyű.

Azt már megemlíteni is felesleges, hogy Sergio Ramos könyököse a 49. percben érkezett, mindössze néhány perccel azelőtt, hogy Karius úgy adta oda a labdát Benzemának, mint aki épp agysérülést szenvedett, összezavarodott és csapattársnak hitte az ellenfelet, vagy egyszerűen csak nem is látta az előtte álló támadót. Köszönjük Sergio Ramos, ismét megtetted a tőled telhető legtöbbet: egy újabb karriert tettél tönkre!

Gratuláljunk a BL győztesnek!

Mindezeket figyelembe véve azt hiszem teljesen objektívan kijelenthető, hogy a 2018-as Bajnokok Ligája trófeát nem nyerte meg a Real Madrid. Nem tekinthetünk győzelemnek egy ilyen mocskos dicsőséget.

Sergio Ramos miatt elveszítette legjobb játékosát a Liverpool és Sergio Ramos miatt ajándékozott két gólt az angolok agyrázkódást szenvedő hálóőre az ellenfélnek. Sergio Ramos mindezt büntetlenül megtehette. Azt hiszem, erre egyetlen megfelelő reakció létezik: Nem szabad BL győztesnek tekinteni a Real Madridot, hiszen tiszta játékkal nem tudtak felülemelkedni ellenfelükön. Ezért, mint az alábbi videón is látszik, a Bajnokok Ligája 2018-as kiírásának jogos győztese nem lehet más, mint a Liverpool.

https://www.facebook.com/refalonafc/videos/2160740004159713/

Ráadásul a Királyi Gárda kapitányának fentebb taglalt eseteinek figyelembevételét követően azt hiszem mindannyian egyetérthetünk abban, hogy az egyetlen megoldás az, ha Sergio Ramost örökre eltiltjuk mindenféle futballal kapcsolatos tevékenységtől. És ha ez végre megtörtént, azzal együtt ideje lesz a Real Madridot is eltiltani a futballtól. Akkor talán lesz esélye másnak is Bajnokok Ligáját nyerni.

Ha bárki komolyan vette volna a cikket, attól utólag is szeretnék elnézést kérni. Természetesen az egész csak egy gúnyirat a Sergio Ramos ellen zajló nemtelen támadás-sorozatokkal kapcsolatban. A cikk egyetlen céllal született: hogy ezen elképesztően gusztustalan lejárató “hírek” és vélemények nevetséges mivoltát leleplezze és kigúnyolja.

Teljes menetrend