2018-06-11 12:13 Realista24 as.com
Modric: “Elcserélnék néhány kupát egy válogatott sikerért” Nyilatkozatok

Szerencse is kellett a Real Madrid 13. Bajnokok Ligája győzelméhez, azonban Luka Modric kiemelte, hogy az az út, amit idén megjártak és bejártak a végső siker érdekében, több volt, mint komplikált.

“Úgy tűnik, hogy nem tudjuk megnyerni dráma nélkül. De az idei út volt a legnehezebb, amióta Madridba érkeztem; a francia bajnok, az olasz bajnok, a német bajnok, majd a Liverpool következett. Igazán megérdemeltük a trófeát.”

A 32 éves horvát középpályás ezt követően elmondta, hogy a 2017/2018-as szezon nem volt egyszerű a Madrid számára, akik végül a bajnokságban a harmadik helyen zártak, 17 ponttal az ősi rivális, Barcelona mögött.

Modric – többek között – négy Bajnokok Ligáját, egy bajnokságot és egy spanyol kupa győzelmet is magáénak tudhat, azonban ezek közül többet is feláldozna a Világbajnoki címért.

“Nagyon nehéz és hosszú szezonunk volt, a bajnokságban és a kupában nem úgy játszottunk, ahogy elvárható tőlünk. Végül azonban nyertünk egy trófeát, ami a legfontosabb. Boldog vagyok, hogy ennek a klubnak és ezeknek a sikereknek a részese lehetek, amikre mindig emlékezni fognak. De néhány trófeámat, amit Madridban nyertem elcserélném egy nagy sikerre a horvát válogatottal” – zárta gondolatait a Real Madrid horvát középpályása.

Teljes menetrend