Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-06-19 08:17 Realista24 itvsport
Evra: „Messi frusztrált lesz a nyomástól, Ronaldo szereti” Nyilatkozatok

Patrick Evra mindig is ismert volt, nem csak a pályán, de a pályán kívül is, legfőképpen humoráról. A korábbi Manchester United játékos most megosztott egy-két olyan történetet egykori csapattársáról, Cristiano Ronaldóról, amelyet nem sokan ismerhetnek.

„Szeretnék tanácsot adni mindenkinek; ha Cristiano Ronaldo meghív titeket vacsorázni, csak mondjatok egyszerűen nemet. Egyszer edzés után elmentem hozzá vacsorázni és nem volt más csak saláta, fehér csirke és víz, még gyümölcslé sem. Hamarabb fejezte be a vacsorát, mint én, elővett egy labdát és mondta, hogy menjünk, passzolgassunk egy kicsit. Mondtam neki, hogy befejezhetném a vacsorát? Erre ő, nem, menjünk passzolgatni. Két-három passz után azt mondta, hogy menjünk úszni, mondtam oké.”

„Majd következett a jacuzzi és a szauna. Kész voltam. Azt mondtam, Cristiano, miért jöttünk ide? Azért mert holnap meccsünk van vagy azért, hogy vacsorázzunk? Szóval ezért nem javaslom senkinek, hogy elmenjen hozzá vacsorázni. Cristiano így működik, ő egy gép és nem áll le soha az edzésekkel. Komolyra fordítva, ő egy igazi profi és ezért érdemel meg mindent, amit elért és amije van. Nem vagyok meglepődve, hogy újra meg akarja nyerni az Aranylabdát és hogy meg akarja nyerni a Világbajnokságot.” – mesélte el első rövid anekdotáját Evra a Real Madrid gólvágójáról, majd rögtön megosztott egy másikat is.

„Ronaldo és Rio Ferdinand ping-pongoztak, Ferdinand nyert. Mindannyian kiabáltunk és Cristiano nagyon ideges volt. Megkérte az unokatestvérét, hogy vegyen otthonra egy asztalt, majd két hétig gyakorolt otthon. Majd visszavágót kért és megverte Riót mindenki előtt. Ez Cristiano Ronaldo” – mondta Evra, majd komolyabb téma felé terelte a beszélgetést.

„Úgy érzem, hogy Cristiano jobban kezeli a rá nehezedő nyomást, mint Messi. Szerinte Messi frusztrált lesz, Ronaldo viszont imádja. Láthattuk, hogy Cristiano hogyan teljesített Spanyolország ellen, Messinek pedig nem ment Izland ellen. A Messit körülvevő játékosok teljesíthettek volna jobban is, ahogy Cristiano csapattársai is, de neki sikerült” – osztotta meg a Világbajnokságon látottakkal kapcsolatos gondolatait a franciák korábbi védője, aki végül ismét egy anekdotával zárt, amin már most tud nevetni, akkor biztos nem volt kedve.

„Amikor Cristiano azt a gólt szerezte ellenünk a Bajnokok Ligájában, az égig ugrott. Ferguson üvöltött velem, másnap azonban azt mondta, hogy bocs Pat, nem láttam, hogy milyen magasra ugrott.”

 

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend