Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-06-21 12:05 e.gergo as.com
Sergio Ramos: „Mindig van hova fejlődni” Nemzeti válogatottNyilatkozatok

Sergio Ramos a tegnap esti, Irán elleni mérkőzés után állt a sajtó rendelkezésére. Beszélt természetesen Irán játékáról is, a Világbajnokság nehézségéről, és Maradonának is odaszúrt egyet.

A Világbajnokságról Ramos elmondta, hogy várható volt az, hogy nem lesz egyszerű ez a torna, és hidegvérrel kell tovább haladniuk: „A Világbajnokság csak az eredményekről szólt, azt pedig sose gondoltuk, hogy könnyű lesz a dolgunk. A játékvezetőkről nem fogok véleményt formálni. Nagy teret adtak Iránnak, és úgy tűnt, hogy ez el fog rontani mindent, amit a pályán csináltunk. Meg kell tartanod ilyenkor a hidegvéredet”.

Ramos elmondta azt is, hogy a fejlődés mindig lehetséges, és sok mindenben a spanyol válogatottnak is javulnia kell még: „Mikor gólt kapott Irán, reagálniuk kellett rá, most így Portugáliát kell legyőzniük. Boldogak vagyunk, hogy sikerült nyernünk. Mindenben lehet javítani nálunk még, de ez mindig így van, a fejlődésnek mindig van tere. Minden mérkőzés más és más, ezért mindegyiket másképp is közelítjük meg. Jobban kell védekeznünk, több helyzetet kell kihasználnunk, többet kell távolról lőnünk, hatékonyabbnak kell lennünk…”.

A Real Madrid kapitánya beszólt Maradonának, akit úgy jellemzett, hogy fényévekkel van Messi mögött az argentin fociban: „Tisztelem Maradonát, mert a futball legnagyobbjai közé tartozik. Véleményem szerint géniusz volt, de azt is hozzá kell tennem, hogy az argentin labdarúgás köreiben mindenki tudja, hogy fényévekkel van az ottani legjobb, Messi mögött”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend