Fejléc kép
Fórumajánló
Isco: “Ez karrierem legszomorúbb napja”
2018-07-02 07:22 Realista24 marca.com
Isco: “Ez karrierem legszomorúbb napja”

Tegnap délután sokak meglepetésére Spanyolország búcsúzott az oroszországi Világbajnokság további küzdelmeitől, miután büntetőkkel alulmaradt a házigazda oroszokkal szemben. A mérkőzést követően a válogatott és a Real Madrid játékosa, Isco nagyon csalódott volt, ugyanakkor pozitívan tekint a jövőbe.

“A mai karrierem legszomorúbb napja” – állt a közösségi médiában megosztott üzenetének elején, ami így folytatódik. “De ilyen a futball, és nem áll meg, az élet nem áll meg. Itt az ideje, hogy felálljunk, ahogy mindig is tettük, és nyújtson büszkeséget, hogy a hazánkat képviseljük.”

Kiírására számos jelenleg is korábbi csapattárs is reagált, az egyik ezek közül Alvaro Arbeola volt, aki a következőt üzente Iscónak. “Te voltál a legjobb, barátom.”

A Real Madrid játékosa egyéni szinten valóban kiváló tornát zárt, hiszen például a Marokkó elleni mérkőzés legjobbjának is őt választották meg a szakemberek, illetve a Portugália elleni, 3-3-mal zárult mérkőzésen is kiemelkedőt alakított, de ott Cristiano Ronaldo elvitte a show-t.

Teljes menetrend