Fejléc kép
Fórumajánló
Cristiano Ronaldo búcsúlevele…
2018-07-10 21:31 Tromposch Ádám realmadrid.com
Cristiano Ronaldo búcsúlevele… Átigazolási hírekHivatalos bejelentés

A Real Madridban és ebben a városban töltött évek, talán életem legjobb és legboldogabb évei voltak.

Csakis köszönettel tartozom ennek a klubnak, a szurkolóknak és a városnak. Elképesztően hálás vagyok a kedvességetekért és a támogatásotokért. 

Azonban úgy érzem, hogy eljött az ideje annak, hogy új fejezetet nyissak az életemben. Ezért is kértem meg a klubot, hogy engedjenek továbblépni. Így döntöttem, mert így érzem, és szeretnék megkérni mindenkit, főleg a szurkolókat, hogy értsenek meg.

Kilenc egészen elképesztő évet töltöttem itt. Kilenc utánozhatatlan, egyedülálló évet. Izgalmas időszak volt, tele sikerrel, de persze nagyon nehéz évek is voltak, hiszen a Real Madridnál mindig elképesztően magasak az elvárások, de pontosan tudom, hogy sosem felejtem mennyire élveztem itt a futballt.

Rendkívüli játékosokkal voltam együtt a pályán és az öltözőben is, és mindig éreztem a szurkolók hihetetlen támogatását, így együtt sikerült háromszor egymás után megnyerni a Bajnokok Ligáját, és persze ne feledjük, négyet nyertünk, öt év alatt. Még ezeken a sikereken kívül részem volt egyéni elismerésekben is. Négyszer nyertem meg itt az Aranylabdát, és háromszor az Aranycipőt. Minden, az itt eltöltött időszakom alatt elképesztő volt, és egyedülálló.

A szívem a Real Madridé, ahogy a családomnál is ugyanez a helyzet, mindezért, most jobban mint eddig valaha, szeretném azt mondani: köszönöm. 

Köszönöm a klubnak, az elnöknek, a klubigazgatóknak, a csapattársaimnak, az edzőknek, az orvosoknak, fizioterapeutáknak, és az egész stábnak, akik elképesztő munkát végeztek, és mindig, minden részletről gondoskodtak.

Még egyszer szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak, és a spanyol futballnak. Az itt töltött kilenc évem alatt igazán kiváló játékosok ellen játszhattam. Tiszteletem és elismerésem mindegyiküknek. 

Sokat mérlegeltem és gondolkodtam, de tudom, hogy itt az idő új fejezetet nyitni. Annak ellenére, hogy most elhagyom a klubot, és attól függetlenül, hogy hol leszek, örök hűséget érzek ezért a mezért, a címerét és a Santiago Bernabeuért.

Köszönök mindent, és persze, ahogy kilenc éve is mondtam, amikor először beléptem a stadionba: Hala Madrid!

Teljes menetrend