Fejléc kép
Fórumajánló
Két galaktikussal erősítene Pérez
2018-07-12 07:33 Realista24 marca.com
Két galaktikussal erősítene Pérez Átigazolási hírek

Szomorú ezt leírni és olvasni is, de Cristiano Ronaldo már a múlté, a Real Madridnak pedig itt az ideje, hogy egy új csapatot építsen, ehhez pedig két galaktikus igazolása elengedhetetlennek tűnik.

Florentino Pérez és a portugál játékos kapcsolata jelentősen elmérgesedett az utóbbi időszakban, így nem véletlen, hogy az elnök úrnak most már azokat a játékosokat kell keresnie, akik pótolni tudják a Ronaldo távozásával keletkezett űrt.

A vezetőség és a szurkolók egyaránt azt várják Péreztől, hogy korábbi önmagához hűen, valami hatalmasat alkosson az átigazolási piacon. Csakhogy a legutóbbi galaktikus igazolás, Gareth Bale érkezése óta a piac jelentősen átalakult, és talán mondhatjuk, hogy elhaladt a Real Madrid mellett. A blancók ugyanis az elmúlt években többnyire pozitív mérleggel zártak egy-egy átigazolási időszakot, hiszen komolyabb erősítésre vagy nem volt szükség vagy nem sikerült lezárni.

Most azonban nincs más út, hiszen évi 50 gól repült el Torinóba, Benzema nem lesz már fiatalabb, Bale egészségi állapota – és maradása – pedig mindig kérdéses, így annak érdekében, hogy Lopeteguinak valós esélye legyen kupá(k)ra, legalább két támadót igazolnia kell a Királyi Gárda vezetőségének.

A problémák pedig itt kezdőnek, mert ugyan pénze van Pérezéknek, kis túlzással korlátlan mennyiségben, potenciális jelölt már annál kevesebb. És többnyire ezen kevés jelöltek is olyan csapatban játszanak, ahonnan szinte lehetetlen igazolni.

Mbappé és Neymar. A két név, amit a legtöbbet olvasni lehetett tavaly és idén nyáron, mint lehetséges érkező. De nem csak ez a közös bennük, hanem az is, hogy mind a kettőjük felett Nasser Al-Khelaifi, a Paris Saint-Germain tulajdonosa “uralkodik”.

Pérez megszállottan üldözi Neymart, és bízik abban, hogy a játékos édesapja révén el tudja érni azt, hogy a korábbi Barcelona játékos végül Madridba költözzön, ehhez azonban kérnie kell a párizsi klubot, hogy engedjék el és árazzák be. A madridisták világszerte ugyanakkor nincsenek egyetértésben Pérezzel, hiszen ők Kylian Mbappét igazolnák inkább le. A legnagyobb realitása viszont annak van, hogy a Chelsea játékosa, a Világbajnokságon remekül teljesítő Eden Hazard fog érkezni, aki 100 millió euró körüli összegért már elengedne az angol klub.

De ez még mindig csak egy név, Pérezék viszont kettőt akarnak… hogy mi lesz ennek a nyári szappanoperának a vége, azt senki nem tudja, de csak bízni tudunk abban, hogy Pérez úgy engedte el Cristiano Ronaldót a Juventushoz, hogy már kész terve volt a pótlását illetően.

Teljes menetrend