Fejléc kép
Fórumajánló
Lopetegui: “Rendkívül erős csapatunk lesz”
2018-07-17 08:28 Realista24 as,rm.com,marca
Lopetegui: “Rendkívül erős csapatunk lesz” Nyilatkozatok

A tegnapi napon hivatalosan is megkezdődött a felkészülés a 2018/2019-es labdarúgó szezonra a Real Madridnál is. Ennek megfelelően nem csak a szabadságukról visszatért játékosok, hanem természetesen az új vezetőedző, Jolen Lopetegui is munkába állt, aki röviden összefoglalta első gondolatait.

Visszatérés

“Ez az a hely, ahol felnőttem, és vezetőedzőként visszatérni ide csodálatos dolog. A világ legjobb klubjához térhettem vissza, de tudatában vagyok annak is, hogy a legtöbbet elváró klub is egyben a világon. A célunk most az, hogy keményen dolgozzunk és készen álljunk az augusztus 15-ei, Atlético Madrid elleni UEFA Szuperkupa mérkőzésre.”

Edzeni a Real Madridot

“Kiváló csapatunk van, mégpedig olyan, amelyik képes minden szembejövő kihívásnak megfelelni. Az edzőnek meg kell értenie azt, hogy mit jelent ezt a klubot képviselni, és a pályán elvégzett munkának olyannak kell lennie, ami megfelel a klub elvárásainak. A Real Madrid edzőjében meg kell, hogy legyen a klasszis. A végső célunk az, hogy nagyszerű csapatot építsünk, keményen edzünk, és mindenki tisztában legyen azzal, hogy miként is fogjuk csinálni a dolgokat.”

A jelenlegi keret

“Nehéz nem szeretni a Real Madridot. Egyszerűen imádod a himnuszt és mindent, ami a klubhoz kapcsolódik. Csodálatos a keret, nagyon erős csapatom van. Függetlenül attól, hogy mi fog történni, lesz néhány olyan helyzet, amelyeket meg kell oldani a következő hetekben. Rendkívül erős csapatunk lesz, amelyik képes lesz minden akadályt sikerrel venni.”

Teljes menetrend