Fejléc kép
Fórumajánló
Lopetegui: “Összességében jó meccset játszottunk”
2018-08-01 07:05 Realista24 realmadrid.com
Lopetegui: “Összességében jó meccset játszottunk” Barátságos mérkőzésekNyilatkozatok

Julen Lopetegui ma – európai idő szerint – hajnalban megtarthatta első mérkőzés utáni sajtótájékoztatóját, amely során értékelte a Manchester United ellen látottakat. A Real Madrid ugyan kikapott az első felkészülési mérkőzésén 2-1 arányban, a spanyol szakember elégedett volt.

A meccsről

“Volt karaktere a csapatnak és láttam pozitívumokat. Nem sérült meg senki, és általánosságban elfogadható mérkőzést játszottunk. Voltak dolgok, amik miatt elégedettek lehetünk. Mindannyian mindig győzni akarunk, de a kulcs most nem az eredmény volt. A felkészülés ezen szakaszában azt szeretnénk, ha a koncepciónk szilárdabbá válna. Nekik ez volt az ötödik meccsük, nekünk csak az első. Jól kezeltük a mérkőzést, két kapura lövésük volt.”

A csapat

“Elégedett vagyok azzal a csapattal, ami van. Előttünk a kihívás, hogy újraalkossunk a csapatot egy olyan játékos nélkül, mint Cristiano Ronaldo. Még jobbá akarom tenni ezt a csapatot, mint korábban. A csapatunk tele van tehetségekkel, mint például Bale, jó és egységes csapatot akarunk.”

Vinicius

“Jó mérkőzést játszott. Egy kicsit visszahúzódóan kezdett, de aztán ugrásszerűen lépkedett felfelé. Még nagyon fiatal, adaptálódnia kell az ilyen stílusú focihoz, ez az amit a játékosoktól kérünk. Úgy gondolom, hogy jó játékot hozott.”

Courtois

“Nem fogok olyan játékosokról beszélni, akik nem a Real Madridnál vannak. Elégedett vagyok azzal a három kapussal, aki van nekem, és nem fogok olyanról beszélni, aki nem tagja a csapatomnak.”

Teljes menetrend