Fejléc kép
Fórumajánló
Odriozola: “Sosem fogom elfelejteni ezt a napot”
2018-08-01 07:20 Realista24 realmadrid.com
Odriozola: “Sosem fogom elfelejteni ezt a napot” Barátságos mérkőzésekNyilatkozatok

Odriozola ma – európai idő szerint – hajnalban debütálhatott a Real Madridban, ezt követően pedig rögtön az első mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján is részt vehetett, amely során beszélt az érzéseiről és élményeiről. A Manchester United 2-1 arányban győzte le a Királyi Gárdát az ICC keretében megrendezett mérkőzésen.

Debütálás

“Felejthetetlen este volt a számomra. Valami olyan, amit soha nem fogok elfelejteni, debütálni a Real Madridban, óriási büszkeséggel tölt el. A főnök azt mondta nekem, hogy játsszak úgy, ahogy korábban mindig is tettem, játsszak teljes magabiztossággal. Olyan játékosokkal, mint Bale és Karim… minden sokkal könnyebb, igazi megtiszteltetés mellettük játszani.”

A meccs

“Ez volt az első mérkőzésünk, a Manchester United pedig már négy vagy öt meccsen is túl volt, sokkal jobban felvették már a ritmust. Amit most tennünk kell az az, hogy fizikálisan regenerálódjunk, megértsük azokat az utasításokat, amiket Julen ad. Az első teszt alkalmával jó jeleket kell mutatni, és készen kell állni a további munkára.”

Támadók

“Látom a csapatot és a remek játékosokat. Nagyon jó támadóink vannak, Karim, Borja, Bale és Vinicius, aki szintén remek dolgokat csinált a debütálása során. A csapatra fókuszálok, számomra nekünk vannak a legjobb játékosaink a világon. Ez a csapat két hónappal ezelőtt megnyerte a Bajnokok Ligáját, szóval nagyon magas minőség van jelen, és harcolni fogunk azért, hogy minden címet megnyerjünk.”

Odriozola mellett Llorente is lehetőséget kapott egy rövid nyilatkozatra.

“Jól éreztük magunkat, egy kicsit több ideig tartott, de végül jobban játszottunk és jó szinten zártuk a meccset. Ez volt az első meccsünk, türelmesnek és nyugodtnak kell lenni. Minden edzőnek megvan a saját elképzelése, és most alkalmazkodni kell azokhoz az elképzelésekhez, amiket Julen magával hozott. Arra kért minket, hogy fogadjuk meg őket. A célom az, hogy minden nap keményen dolgozzak, és amikor az edző úgy dönt, tudok játszani. Mindig is itt akartam maradni, ennél a klubnál akarok fejlődni, sikeressé válni és címeket nyerni.”

Cristiano távozása

“Ez az ő személyes döntése volt, tisztelnünk kell mindazokért, amit adott nekünk ezalatt a hihetetlen kilenc év alatt. Ahogy döntött, az lesz a legjobb a számára. Nagyszerű játékos és nagy veszteség, de remek játékosaink vannak, akik be tudják tölteni a távozásával keletkezett űrt. Megpróbáljuk pótolni a veszteségünket.”

Teljes menetrend