Fejléc kép
Fórumajánló
Lopetegui: “Nincs kétség bennem, Luka maradni fog”
2018-08-05 12:06 d.gergo realmadrid.com
Lopetegui: “Nincs kétség bennem, Luka maradni fog” Barátságos mérkőzésekNyilatkozatok

A Real Madrid a Juventus ellen játszott az éjjel, a 3-1 arányban megnyert mérkőzés után pedig a csapat vezetőedzője, Julen Lopetegui is nyilatkozott.

“Boldogok vagyunk. Az eredmény irreleváns az előszezon során, de nyerni akarunk, nem pedig veszíteni. A mai meccsen volt pár nagyon pozitív dolog, de mindig van hova fejlődni. Előrelépést mutatott most a csapat, egy top klub ellen. Kaptunk egy szerencsétlen gólt, de nyugodtan játszottunk és hittünk abban, amit csinálunk. Nagyszerű meccset játszottunk, és végül meg is nyertük. Lucas Vázquez játéka nagyon jó volt, aztán ott van még Javi Sánchez, Reguilón, Nacho, Llorente, Valverde… Nem emelnék ki egyéneket, az egész csapat jól dolgozott együtt. Elégedettek vagyunk minden játékos munkájával”.

Luka Modric távozása: “Az elnök elég világosan nyilatkozott erről, és nincs mit hozzátennem. Modric remek labdarúgó, akit tárt karokkal várunk vissza. Beszéltem vele a VB-döntő után, várjuk a visszatérését, nyolcadikától együtt dolgozunk majd, és az a cél, hogy a Szuperkupa döntőjére már készen álljon. Szeretem Lukát, és szerintem tetszeni fog neki, amit nyújtani tudok neki. Ő a Real Madrid játékosa, és nincs kétségem afelől, hogy maradni fog”.

Asensio: “Marco jól játszott. Más poszton volt, mint ahol szokott lenni, de jól teljesített. Mindegyik játékos teljesítményével elégedettek vagyunk. Az előszezon arra való, hogy kipróbáljunk különböző dolgokat, tesztelnünk kell, hogy miből gazdálkodhatunk a kerettel a szezon során. A mai nap lenyűgöző volt”.

Regulión: “Az előszezon végeztével hozunk majd döntéseket a keret összeállítása kapcsán. Ő kihasználja most a kapott lehetőségeket, az utánpótlás játékosa. Jó szívvel dolgozik, és reméljük, hogy meg is tartja ezt a szokását”.

Erősítés kapusposzton: “Ha érkezik valaki, akkor érkezik. Jelenleg csak azokról a jó meccsekről tudok beszélni, amik Keylor és Lunin mögött vannak. Ott van Kiko és Luca is, mi pedig csak azokról a játékosokról beszélhetünk, akik a mi keretünkben vannak”.

Teljes menetrend