Fejléc kép
Fórumajánló
Lopetegui: “Hiszem, hogy Modric és Kovacic is boldogan marad a Real Madridnál”
2018-08-07 08:09 Tromposch Ádám realmadrid.com
Lopetegui: “Hiszem, hogy Modric és Kovacic is boldogan marad a Real Madridnál” Barátságos mérkőzések

A Real Madrid szerda hajnalban újra pályára lép, ezúttal a Roma lesz az ellenfél az International Champions Cup keretein belül. A mérkőzés előtt a klub edzője, Julen Lopetegui nyilatkozott.

A mester szavai a találkozó előtt:

“Újabb lépést tehetünk előre, még tovább fejlődhetünk. Kemény ellenfél ellen lépünk pályára, akik már előrébb járnak a felkészülésben. A Barcelona ellen is játszottak már, ahol megmutatták, hogy mire képesek. Kiváló keretük van, rengeteg lehetőséggel. Nagy kihívás lesz, a határainkat feszegetjük majd, de megteszünk mindent. Egy nagy döntőre készülünk, amit már nagyon várunk.”

“Eddig kiválóan építettük fel a felkészülésünket, most pedig újabb szakaszhoz érkeztünk. Örülünk annak, ahogy eddig alakultak a találkozóink. A legfontosabb az, hogy a csapat rendben legyen, jól érezze magát mindenki, valamint persze az is fontos, hogy lássuk a fejlődést, fizikálisan és taktikailag is. Fontos látni, hogy az ötleteink miként valósulnak meg. Keményen dolgozunk, mindenkinek remek a hozzáállása.”

Modric:

“Már válaszoltam erre a kérdésre. Az elnök tisztán fejezte ki magát, és elég határozott volt a témával kapcsolatban. Egyáltalán nincs kétségünk afelől, hogy Modric velünk marad, biztos vagyok benne, hogy itt folytatja, és kiváló szezonja lesz. Beszélek a játékosaimmal, amikor úgy gondolom, hogy erre szükség van, azonban ezek négyszemközti, privát beszélgetések, és csak ránk tartoznak.”

Keylor Navas:

“Elégedett vagyunk Keylorral, a keretünk tagja, igazán csodálatos kapus. Remek játékosaink vannak, és Keylor is közéjük tartozik.”

Ramos:

“Jó állapotban van. Mindig odafigyel magára, és olyan formában tér vissza, hogy nem lehet rá panasz. Még akkor sem engedi el magát, amikor nyaral. Kiválóan készül, csak a cél lebeg a szeme előtt. Ő a kapitányunk, elképesztően fontos nekünk, vezére a csapatnak és az öltözőnek.”

Kovacic:

“Tényleg nem tudok semmi mondani erről, nem tudok semmiféle lázadásról. A csapattársaival edzett, nem volt probléma vele. Nagyon kedvelem a játékát, és örülök neki, hogy a csapatunk tagja. Edzőként tökéletesen elégedett vagyok azzal a minőséggel, amit ő képvisel.”

Vinicius:

“Nagyon fiatal még, de hatalmas tehetsége van. Éhes a sikerre, és nagyon céltudatos. Örülünk, hogy velünk van. Jó úton jár, és teljesen bízom benne. Folyamatosan követjük a fejlődését, hiszen nagyon kedveljük a srácot.”

Igazolások:

“Az erről szóló beszélgetéseim csak rám és a klubra tartoznak. Teljes harmóniában dolgozunk, és már sokszor elmondtam a gondolataimat a keretről. Tudjuk, hogy a Real Madrid történelmének egyik legnagyobb neve távozott. Ezt pedig egyfajta lehetőségként fogom fel, most már csapatként kell előrelépnünk. Szeretjük ezt a keretet, otthon pedig már mindenki együtt lesz, felkészülünk, hogy minden fronton harcban álljunk majd.”

Elvárások:

“Az elvárásaim az egekben vannak, de ugyanez ez igaz az összes Real Madrid játékosra is. Ezért fogunk minden célunkért a végsőkig harcolni a szezon során. Hiszem, hogy Modric és Kovacic is boldogan marad velünk, és küzdenek a közös célokért.”

Teljes menetrend