Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-08-14 17:27 Tromposch Ádám realmadrid.com
Újra történelmet ír a Real Madrid? UEFA Szuperkupa

Asensio, Ramos, Carvajal, Casemiro és Isco lőttek gólt a 2016-os és a 2017-es fináléban.

A holnap esti Atlético Madrid elleni derbi dönti majd el, hogy ki Európa királya. Szerdán este 21:00-tól rendezik ugyanis az Európai Szuperkupát, melynek helyszíne Észtország, Tallinn, A. Le Coq Arena. Ebben a stadionban írhat újra történelmet a Real Madrid, ugyanis ha győz, a spanyol gigász lehet az első a történelemben, amely sorozatban háromszor megnyeri ezt a trófeát, csakúgy, mint korábban a BL-t. Lopetegui öt olyan játékossal számolhat a keretben, akik korábban már betaláltak egy ilyen döntőn: Asensio, Ramos, Carvajal, Casemiro és Isco.

2016 nyarán a Real Madrid harmadik Európai Szuperkupáját nyerte meg a Sevilla ellen, 3-2-re. Kivételes meccs volt, melynek helyszíne Norvégia, Trondheim városa volt. Csak a hosszabbításban dőlt el a meccs, köszönhetően Carvajalnak, aki remek góllal döntötte el a találkozó sorsát. Az első gólt Asensio szerezte, nagyszerűen bombázott a Sevilla kapujába, az utolsó percekben Sergio Ramos egyenlített, egy fejes után, a 93. percben.

Tavaly, augusztus 8-án a Manchester United ellen nyerte meg ezt a kupát a csapat. Akkor Macedóniában, a II. Fülöp Stadionban ünnepelhettek a játékosok. Casemiro az első félidőben szerzett gólt, Isco pedig egy remek összjáték után a második játékrészben ünnepelhetett, ezzel 2-1-re nyert a csapat. 

2018-ban tehát az ősi rivális Atl. Madrid az ellenfél. Összejön a csapatnak a triplázás? 

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend