Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-08-19 12:54 Tromposch Ádám realmadrid.com
Ismert a Getafe elleni keret Spanyol Bajnokság

Julen Lopetegui 19 játékost nevezett a Getafe elleni spanyol bajnoki nyitányra.

A spanyol mester ezúttal már „csak” három kapust nevezett a találkozóra, és a védők közül mindössze öten egészségesek. Így Vallejo és Odriozola sem lehet ott a Getafe ellen. A középpályások közül M. Llorente kimaradása lehet meglepő, illetve Valverde sincs ott, aki Kovacic pótlására léphet feljebb a ranglétrán. A támadók közül Raúl de Tomás nincs ott a többiekkel, Mayoral továbbra is élvezi az edző bizalmát, ahogy Vinicius is újra ott van, így pályára léphet, és bizonyíthat a fiatal brazil.

A REAL MADRID KERETE: Kapusok: Keylor Navas, Casilla és Courtois. Védők: Carvajal, Ramos, Varane, Nacho és Marcelo. Középpályások: Kroos, Modric, Casemiro, Asensio, Isco és Ceballos. Támadók: Benzema, Bale, Lucas Vázquez, Mayoral és Vinicus Jr.

Mérkőzés: Real Madrid – Getafe Versenysorozat: Spanyol bajnokság, 1. forduló Kezdőrúgás: 2018.08.19. (vasárnap), 22:15 Helyszín: Estadio Santiago Bernabéu, Madrid TV: Spíler2 (élő) A várható kezdőcsapatok: Real Madrid: Keylor; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Modric, Kroos, Isco; Asensio, Bale, Benzema. Getafe: Soria; D. Suárez, Dakonam, Bruno, Antunes; Maksimovic, Arambarri, Portillo, Ndiaye, Ángel Rodríguez; Molina. Játékvezető: Javier Estrada

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend