2018-09-11 08:29 Realista24 as.com
Robinho: “A Chelsea-be akartam menni, de a City-nek adtak el” Nyilatkozatok

A Real Madrid korábbi közönség kedvence, Robinho egy interjú során mesélt a Real Madridban töltött idejéről és arról is, hogy miként került a Manchester Cityhez a Chelsea helyett, akarata ellenére.

“A Chelsea-hez akartam igazolni, Scolari azt mondta, hogy meg tudom teremteni a különbséget majd a csapatában. Azonban végül a Real Madriddal rosszul sültek el a dolgok, mert nem tetszett nekik az, hogy a Chelsea már elkezdte a nevemmel ellátott mezeket kinyomtatni, mielőtt még az üzlet hivatalossá vált volna.”

“Biztos vagyok benne, hogy ez vezetett odáig, hogy a tárgyalások megszakadtak, és azért volt, mert sértette a Real Madrid büszkeségét. Mindezek tetejében a Chelsea indult a Bajnokok Ligájában, míg a Manchester City nem.”

“Nem sajnálom, hogy elhagytam a Real Madridot, csak azt, ahogyan történt. A Madrid volt az a klub, amelyik ajtót nyitott számomra és lehetőséget adott, hogy sikeressé váljak Európában. Talán a távozásom módja elhomályosítja a jó dolgokat, amiket tettem a csaptért. Segítettem a csapatnak bajnoki címet nyerni, és úgy gondolom, hogy jól játszottunk, de úgy döntöttem, hogy távozni szeretnék és robbanékony karakterem van.”

“A Madrid volt az a csapat, amelyik a leginkább érdeklődött irántam. A Barcelona és a Madrid is nagy klubok, és a világ minden pontján vannak szurkolóik, de amikor a Madrid megérkezett értem, láttam, hogy a csapatnál van egy brazil mag, az edző pedig Vanderlei Luxemburgo volt. Miért mentem volna a Barcelonához?”

“Beckham mindig a brazilokkal volt, része volt a csoportunknak. A spanyolok pedig féltékenyek voltak rá, mert többet beszélt portugálul, mint spanyolul, mivel többet volt velünk. Ő egy alázatos srác, akinek a két lába mindenkinél jobban a földön van” – zárta gondolatait a korábbi brazil válogatott játékos.

Teljes menetrend