2018-09-13 08:14 Realista24 marca.com
Asensio: “Nem ebben a számban akarom befejezni a karrierem” Nyilatkozatok

A nyáron sokáig gazdátlanul állt Hetes mezre Marco Asensiónak is volt esélye. A hírek szerint azonban a fiatal spanyol játékos úgy gondolta, hogy túl nagy felelősséggel jár ez a szám, ezért visszautasította, ezért kerülhetett Marianóhoz. Marco azonban egy interjú során elárulta, hogy mi lesz a jelenlegi számának sorsa.

“Nem a húszas számban akarom befejezni a karrieremet, ezzel pedig mindent elmondtam. Hogy meg akarom-e változtatni? Igen, majd meglátjuk, hogy mi történik” – mondta.

“Cristianóval a csapatban vagy nélküle, akkor is ugyanaz a célom, hogy legyen helyem az első csapatban és fontossá váljak. Eddig jó, sikerült jól kezdenem a szezont és jól dolgozom” – mondta el közeljövőjével kapcsolatban a spanyol válogatottban is remekelő játékos, aki ezt követően beszélt korábbi klubjairól is.

“Annak ellenére, hogy sok jó ajánlat érkezett értem, a Mallorcánál akartam maradni és be akartam fejezni a fejlődésemnek azt a szakaszát. Úgy gondoltuk, hogy a Mallorcánál is tudok úgy fejlődni, ahogy más klubnál tudtam volna, és ez volt a döntő tényező. Az volt a cél, hogy bekerüljek az első csapatba, ami sikerült is. Az Espanyolos év jó volt, sokat játszottam és fejlődtem” – zárta gondolatait Asensio.

Teljes menetrend