2018-09-13 08:23 Realista24 as.com
Héctor Herrera ingyen érkezhet Átigazolási hírek

Julen Lopetegui és Héctor Herrera Portóban találkoztak. A találkozóra a Hotel Yeatman luxusszállodájában került sor, ahol a Real Madrid edzője a feleségével töltött el néhány napot, hogy kipihenje magát. A játékos és edző a Portónál már dolgoztak együtt másfél évig, azonban ez a találkozó többről szólt, mint egy baráti csevej.

A 28 éves Herrera szerződése 2019. nyarán fog lejárni a Portónál, így januárban szabadon tárgyalhat és nyáron ingyen igazolhatóvá válik. Jelenlegi szerződését nem áll módjában megújítani, mert egy nagyobb bajnokságba vágyik, és a Real Madrid úgy fest, hogy megadja neki ezt a lehetőséget. Az Inter a nyáron már megpróbálta leigazolni, azonban a 40 milliós kivásárlási ára visszatartotta őket az üzlettől. Júniusban ingyen távozhat.

A Real Madrid vezetőségében a Németország elleni teljesítményével hívta fel magára a figyelmet. A Porto 2013-ban 11 millió eurót fizetett érte, most pedig 20 millió euróra becsülik az értékét. Ő a Porto kapitánya, aki 70 mérkőzésen 5 gólt szerzett. Amennyiben Kovacic végleg távozna jövő nyáron, úgy Herrera lehet az, aki elfoglalja a helyét, mégpedig ingyen. Azonban nem csak Lopetegui gondolja úgy, hogy ingyen tökéletes igazolás lenne, mert az Inter sem mondott még le róla, és a Románál ténykedő Monchi is szemet vetett rá.

Teljes menetrend