Fejléc kép
Fórumajánló
Ramos: “A Real Madrid mindig sikerre éhes, ezért ez a világ legjobb klubja”
2018-09-18 16:59 d.gergo realmadrid.com
Ramos: “A Real Madrid mindig sikerre éhes, ezért ez a világ legjobb klubja” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Az AS Roma elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzés előtt Julen Lopetegui és Sergio Ramos nyilatkoztak. A Real Madrid csapatkapitányának szavait alább olvashatjátok, a mérkőzést pedig holnap este 21:00-tól tudjátok követni az M4 Sport csatornán, élőben.

“A Real Madridnál mindig is elvárás, hogy versenyben legyen a Bajnokok Ligájáért, nem számít, hogy éppen melyik városban fogják a döntőt játszani. Az idei kiírásban is a címvédés a célunk, és persze extra motiváció, hogy a döntő ebben a szezonban Madridban lesz, egy olyan ellenfelünk otthonában, amilyen az Atlético. Mindig a végső győzelemért játszunk, és meg vagyunk róla győződve, hogy idén is megnyerhetjük a Bajnokok Ligáját. A győzelem egy megtiszteltetés, de egyben felelősség is. Három BL-győzelem zsinórban nem a szerencse műve, és a Real Madridot mindig is az tette a világ legjobb klubjává, hogy folyamatosan ambiciózus és sikerre éhes maradt”.

Nyomás: “Hosszú az út előttünk a döntőig, és lesz pár igen erős ellenfelünk. A Barcelona közvetlen riválisunk, és favoritok lehetnek a végső győzelemre. Nagyszerű játékosokból áll a keretük, ettől olyan az a csapat, amilyen. A Bajnokok Ligája az egyik legszebb versenysorozat. Előnyben részesítem a Copa del Rey-el szemben. Igaz, hogy mindegyik sorozat fontos, de némelyik fontosabb, mint a másik. Nem egyszerű megnyerni a Bajnokok Ligáját, a győztest tisztelni kell. Nem hétköznapi ennyiszer megnyerni ezt a tornát ilyen rövid idő leforgása alatt. A keret bármelyik tagja jobban örülne egy Bajnokok Ligájának, mint mondjuk három Copa del Rey serlegnek”.

Vinicius helyzete: “Egyedülálló tulajdonságai vannak, nagyszerű játékos és ígéretes jövő áll előtte. A Real Madriddal közösen ki kell dolgozniuk a lehető legjobb módot arra, hogy előre haladjon, és még időre van szüksége a fejlődésre. Nem helyezhetünk nyomást rá”.

Teljes menetrend