Fejléc kép
Fórumajánló
Di Francesco: “Ha Real Madrid szurkoló lennék, nem aggódnék Ronaldo távozása miatt”
2018-09-20 07:56 Realista24 marca.com
Di Francesco: “Ha Real Madrid szurkoló lennék, nem aggódnék Ronaldo távozása miatt” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Eusebio Di Francesco, as AS Roma vezetőedzője keserű szájízzel utazhatott haza, ugyanakkor talán örült is egy kicsit, hogy nem szaladtak bele egy megsemmisítő vereségbe, rögtön a Bajnokok Ligája első csoportmérkőzésén a Real Madrid ellen. A mérkőzés után elmondta véleményét is a látottakról.

“Ha én Real Madrid szurkoló lennék, nem aggódnék túlságosan Cristiano Ronaldo távozása miatt. Azt vártam, hogy ilyen jók lesznek, mert már megmutatták több mérkőzésen is. Számos olyan játékossal rendelkeznek, akik kompenzálni tudják Cristianót, tele vannak bajnokokkal” – kezdte Di Francesco.

“4-3-3-ban játszottunk, talán más formációban kellett volna megközelítenünk ezt a mérkőzést. Most az a legfontosabb, hogy folyamatosságot építsünk ki egy adott rendszerre. Számos egyéni párharcot elveszítettünk, ez pedig nem az a mérkőzés volt, amikor ezt megtehettük.”

Luka Modric Aranylabdás formában futballozta végig a szerda estét a Bernabéuban, amivel meghatározta a spanyol gigász játékát. Az olaszok edzője rá is kitért nyilatkozatában.

“A szurkolók itt azt akarják, hogy Real Madrid játékos nyerje az Aranylabdát, és úgy gondolom, hogy azok alapján, amit a klubjával és a nemzeti csapatával elért, megérdemli. A Világbajnokságon mutatott teljesítménye kimagasló volt. Mindazonáltal a Real Madridban több játékos is megérdemelné.”

Teljes menetrend