Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-09-20 01:21 e.gergo realmadrid.com
Lopetegui: „Marianonak fantasztikus a hozzáállása, és a munka meghozta számára a gyümölcsét” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A Roma elleni, 3-0-ra megnyert Bajnokok Ligája csoportmérkőzés után a Real Madrid vezetőedzője, Julen Lopetegui is nyilatkozott.

„Egy erős csapat ellen volt jó meccsünk, tavaly a Roma egy gólra volt attól, hogy ott legyenek a Bajnokok Ligája döntőjében, és a keretük azóta erősödött. Jól játszottunk, és jogosan a miénk a három pont. De még csak most kezdődött minden, túl kell lépnünk a Bajnokok Ligáján, és a következő meccsünkre kell gondolnunk. Három hónapja dolgozunk együtt a csapattal, és folyamatosan fejlődünk. Továbbra is keményen kell dolgoznunk, három nap múlva egy nehéz meccs vár ránk”.

Mariano gólja: „Mariano ismeri ezt a klubot, tudja, hogy mit jelent a Real Madrid, és tudja, hogy mit jelent a Bajnokok Ligája a Real Madrid számára. Fantasztikus hozzáállása van, és a munka meghozta a gyümölcsét, szenzációs gólt szerzett. Kihasználta a lehetőségét. Későn állt be, de a szezonunk nagyon hosszú, és mindenkire szükségünk lesz közben. Nagyon jó játékosok állnak a rendelkezésemre, mindenkinek fantasztikus a hozzáállása, és mindenki keményen edz. Ez segít a csapatnak is a fejlődésben. Így kell minden versenysorozathoz állnunk”.

Asensio: „A Real Madridnak sok fantasztikus játékosa van, és minden meccs folyamán maximum tizennégyen léphetnek pályára. Az edzőnek gondolkoznia kell meccs közben is az alapján, ami történik a pályán. Asensiónak nagyon jó meccse volt, a második félidőben lépett pályára, és nagyon jól tette a dolgát”.

Isco: „Nagyon sokat követelt tőlünk ez a meccs, és a második félidőben ez ki is mutatkozott. Isco odatette magát a csapatért, nagyon jó volt. Mikor jó a csapat, akkor mindenki kimagaslik”.

Kapuskérdés: „Bármilyen döntést is hozunk a kapusposztot illetően, az jó megoldás lesz. Őszinték vagyunk egymással, és nincsen ebből probléma. Nagyon örülök a csapat győzelmének egy olyan kaliberű csapat ellen, mint az AS Roma, tudtuk előre, hogy gondot jelenthetnek majd számunkra”.

Bale: „Nagyon jó meccse volt, de inkább az egész csapatot emelném ki a nagyszerű játék miatt. Megérdemeltük a győzelmet, és könnyedén sikerült. Ha nem használjuk ki a helyzeteinket, akkor előbb vagy utóbb az ellenfél ki fogja használni az övéit, ezzel tisztában vagyunk. A csapatnak remek meccse volt, és teljesen megérdemelten miénk a három pont”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend