Fejléc kép
Fórumajánló
Marcelo: “A Sevilla jobb volt”
2018-09-27 07:14 Realista24 realmadrid.com
Marcelo: “A Sevilla jobb volt” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Real Madrid simán, 3-0 arányban kikapott a Sevillától. A mérkőzés egyik negatív hőse, Marcelo is nyilatkozott a találkozó után, ahogy a három gólt kapu Courtois is.

Marcelo

“El kell ismerni, hogy a Sevilla jobb volt az első félidőben. A második félidőben többet volt nálunk a labda, de veszélyes kontráik voltak. Ez egy nehéz pálya, mi pedig több dologban is hiányt szenvedtünk egy ilyen jó ellenféllel szemben, mint a Sevilla.”

“A második félidőben, ha Luka helyzete gól lett volna, akkor a meccs talán más lett volna. Ha veszítesz, akkor eldobsz három pontot, ami a szezon végén megteremtheti a különbséget. Megpróbáltuk a legjobbat hozni, és majd meglátjuk, hogy a jövőben el tudjuk-e kerülni ezeket a hibákat. Most kell megváltoztatnunk a dolgokat, a vereség fáj, de össze kell szednünk magunkat a következő meccsre. Kaptam egy rúgást, de a vereség jobban fáj.”

Courtois

“Nehéz volt, megpróbáltunk harcolni és helyzeteket kidolgozni, és amiket sikerült, azokat nem tudtuk értékesíteni. Nehéz mérkőzés volt. Három gólt kaptunk és egyet sem szereztünk. Ez a mi problémánk, de holnap kielemezzük videón, hogy mit csináltunk rosszul. A továbbiakban is meg kell mutatnunk, hogy kik vagyunk, és hogy miért érdemeljük meg, hogy itt legyünk. Nem volt igazi problémánk, csak nem voltunk nagyon jók és ezért nem szereztük meg a győzelmet.”

“Ilyen a foci. Nem játszottunk nagyszerű mérkőzést. A Sevilla jól szállt be a mérkőzésbe, sok gólt szereztek, és a szurkolóik előtt mindig nehéz játszani. Szombaton nagy mérkőzés lesz, a derbi és meg kell nyernünk.”

Teljes menetrend