2018-10-03 08:34 Realista24 realmadrid.com
Nacho: “Bíztunk benne, hogy három ponttal mehetünk haza” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Újabb kudarcot kellett átélniük a madridistáknak, hiszen a CSKA 1-0 arányban felülmúlta szeretett csapatukat, és mindezek tetejében még gólt sem sikerült szerezni, zsinórban harmadik meccse. Erre legutóbb Fabio Capello idején volt példa még 2007-ben. A mérkőzés után Mariano és Nacho is beszélt a látottakról.

Nacho

“Mindannyian a padlón vagyunk, mert abban bíztunk, hogy jól fogunk játszani és három ponttal térhetünk haza. A dolgok nem úgy működtek, ahogy mi akartuk, de folytatnunk kell. A vereség nem igazságos eredmény, a csapat pedig a legutolsó pillanatig megpróbált mindent. Szombaton fontos mérkőzésünk lesz, a Bajnokok Ligája pedig még csak most kezdődött, még sok idő van a végéig.”

“A probléma akkor van, amikor nem tudsz élni a lehetőségekkel. Számos játékosunk van, akik képesek helyzeteket kialakítani, de amikor a labda nem megy be, akkor egyszerűen nem megy be. Keményen kell dolgoznunk továbbra is, hogy az ilyen meccseken győzzünk. Magabiztosak vagyunk, az ilyen kemény pillanatokban a padlón vagyunk, de amikor a dolgok nem mennek jól, akkor csak egyetlen dolog marad számodra, a kemény munka.”

Mariano

“A jobb oldalról jött egy jó keresztlabda, de végül a kapufán csattant a labda. A legvégsőkig próbálkoztunk, de a labda egyetlen része sem akart átmenni a gólvonalon. Volt néhány igazán jó helyzetünk, de hiányzott a végső érintés. Most keményen kell dolgoznunk, és a gondolatainkat a következő meccsre terelni.”

“Ebben a szellemben kell folytatnunk, egységesnek maradni, hinni magunkban, és bízni benne, hogy a gólok jönni fognak. Tudjuk, hogy előbb-utóbb jönni fognak. A vereség ellenére továbbra is együtt fogunk dolgozni és harcolni, hogy boldoggá tegyük a szurkolóinkat.”

Teljes menetrend