2018-10-09 10:34 Tromposch Ádám as.com
Valdano: “Nincs jó góllövő most a Real Madridnál…” Nyilatkozatok

A korábbi Real Madrid-játékos és edző, Jorge Valdano szerint a Real Madrid jelenlegi keretéből senki sem képes pótolni a klub történelmének legjobb góllövőjét.

A volt sportigazgató és játékos egy interjúban elmondta, hogy az ellenfél kapuja előtt nagy gondokkal küzd most a csapat. A Real Madrid legendája aggódik Lopetegui jövője miatt, és elemezte a Real Madrid jelenlegi helyzetét, ami persze nem túl rózsás a góllövés tekintetében (sem).

Az önbizalom hiánya

“Az egyik legnagyobb probléma most a csapatnál egyértelműen az önbizalom hiánya, a játékosok egyáltalán nem vállalnak semmiféle rizikót.”

C. Ronaldo

“A Real Madridnál volt egy játékos, aki a gólok mestere volt, minden meccsen a gól volt a célja, ilyen játékos már nincs a keretben. A klub elveszítette történelmének legjobb góllövőjét.”

Lopetegui

“Egy edző kirúgása mindig nagy hiba.”

A gólok

“Egy tehetséges góllövő mindig sokkal fontosabb részlet a csapatban, még egy jó kapusnál is, azonban jelenleg nincs ilyen játékos a Real Madrid keretében.”

A mostani szituáció

“Csak Lopetegui hatáskörében vannak azok az eszközök, amivel hathat a játékosokra, meg kell fordítani a mostani állapotot.”

Lopetegui jövője

“A folyamatosság nagyon fontos, bízni kell benne.”

Teljes menetrend