Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-10-16 14:56 Tromposch Ádám as.com
Újabb rejtélyes Bale-sérülés Sérülések, eltiltások

Gareth Bale kihagyta a spanyolok elleni felkészülési mérkőzését Wales színeiben, illetve az Írország elleni Nemzetek Ligája-találkozón sem lehetett ott sérülés miatt.

Már megint. Bale körül újra gyülekeznek a „sérülés felhők”. Tegnap egyedül edzett a Real Madrid központjában, miután a walesi nemzeti csapat korábban elengedte őt a sérülése miatt. A válogatottnál azt közölték, hogy ágyék problémákkal küzd a szélső. A Real Madrid orvosi stábja azóta semmiféle információval nem szolgált az állapotát illetően, de az biztos, hogy nem a társaival készül a játékos. 

A szünet előtt a Santiago Bernabéu irodáiban nem voltak túl boldogok, amikor a walesi szövetség behívót küldött Bale-nek. Főleg annak tudatában, hogy végül egyetlen percet sem kapott a spanyolok elleni meccsen, azt követően pedig nem utazott már el a csapattal a Dublinban rendezett írek elleni összecsapásra. Giggs azt mondta a játékosról, hogy súlyosabb izomsérülése nem volt, csak rostok sérültek meg az ágyéka körül.

Mindezek után egyelőre a média képviselői közül senki sincs tisztában a játékos állapotával. Lopetegui pedig már a Levante elleni mérkőzésre készül a kerettel, azt a találkozót pedig szombaton rendezik a Bernabéuban. Az edzőn pedig elképesztő a nyomás, hiszen a csapat az elmúlt négy meccsén nem talált az ellenfele hálójába, ehhez pedig jó lenne egy egészséges Bale. 

Ez nem az első eset, hogy a Real Madrid és a walesi szövetség nem tudott dűlőre jutni a játékosa állapotát illetően. 2017 szeptemberében is ez volt a helyzet, amikor Bale megsérült a Dortmund elleni BL-meccsen. A sérülése ellenére a walesi keretbe bekerült akkor is, és összeszedett egy újabb sérülést. A Real Madrid orvosi stábja akkor azt kommunikálta, hogy a játékos a válogatott szünet alatt sérült meg újra. Azt azonban akkor a játékos és a szövetség is cáfolta. 

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend