Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-10-24 08:57 e.gergo realmadrid.com
Benzema: „Tudom, hogy több gólt kellene lőnöm” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Karim Benzema és is nyilatkozott a Plzen elleni győzelem után. A francia számára nagy este volt a tegnapi, így különösen édes számára a három pont megszerzése.

A Real Madrid francia támadója, Karim Benzema számára ez volt a 88. szereplés a Bajnokok Ligájában a Real Madrid színeiben, és a Plzen elleni szereplésével ő a klub nyolcadik legtöbbet játszó játékosa ebben a sorozatban, fej-fej mellett a Real Madrid legendájával, Gentóval. Benzema előtt a Real Madrid ranglistáján Iker Casillas (152), Raúl (132), Ramos (116), Roberto Carlos (109), Cristiano Ronaldo (101), Guti (99) és Marcelo (91) állnak.

A lefújás után Benzema így értékelte a mérkőzést: „Az utóbbi eredményeink fényében boldogak vagyunk a győzelemmel. Magabiztosak vagyunk, mert nem volt könnyű meccsünk, most pedig készülhetünk a következőre, ami gyorsan itt lesz. Az emberek mindig többet várnak tőlünk, mi pedig azért vagyunk itt, hogy minden tőlünk telhetőt beleadjunk, gólokat lőjünk, helyzeteket alakítsunk ki. Ma este a győzelem volt a fontos. A megoldás a problémáinkra a győzelemben rejlik, önbizalmat nyerhetünk ebből a meccsből is”.

„Támogatjuk az edzőnket, teljes mértékben kiállunk mellette. Nem mindig az edzőn múlik minden, hanem a játékosokon is. Többet kell tennünk a pályán. Az edző briliáns, és tovább folytatjuk a munkát, hogy jöjjenek az eredmények. Tudom, hogy több gólt kell lőnöm, ott van ez a fejemben, ez a motivációm, és keményen dolgozok azért, hogy meg is történjen. Mikor a pályán vagyunk, mindent beleadunk, de néha a szerencse nincs velünk, és a labda nem megy be”.

Karim Benzema a Real Madrid színeiben 2009 szeptemberében lépett először pályára a Bajnokok Ligájában, egy Marseille elleni győzelem alkalmával a Santiago Bernabéu stadionban. A Plzen ellen szerezte 45. találatát a tornán a Real Madrid játékosaként,, ezzel a klub negyedik legeredményesebb játékosa a legrangosabb európai kupasorozatban. Kedvenc ellenfelei között szerepel az APOEL és a Liverpool, akik ellen négy-négy gólt szerzett a Bajnokok Ligájában.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend