Fejléc kép
Fórumajánló
Négy mérkőzés óta veretlenül a Camp Nou-ban
2018-10-27 15:01 d.gergo realmadrid.com
Négy mérkőzés óta veretlenül a Camp Nou-ban El ClásicoÉrdekességek, statisztikák

A szezon első El Clásicójának helyszíne az a Camp Nou stadion lesz, ahol a Real Madrid négy mérkőzés óta veretlen: két győzelem mellett két döntetlen a csapat mérlege.

A spanyol bajnokság tizedik fordulójában FC Barcelona – Real Madrid rangadót rendeznek a Camp Nou-ban, ahonnan a Real Madrid szurkolói győzelmet és három pontot remélnek a jelenleg listavezető házigazdák ellen. A Real Madrid 2016. áprilisában a 2015/2016-os spanyol bajnokság 31. fordulójában csapott itt össze a katalánokkal, akkor a vendégek 2-1-re nyertek, góljainkat Karim Benzema és Cristiano Ronaldo szerezték, válaszolva Piqué 1-0-s vezetést jelentő találatára.

A következő, 2016/2017-es szezonban decemberben, a spanyol pontvadászat 14. fordulójában csaptak össze a felek Barcelonában, Luis Suárez góljára Sergio Ramos válaszolt egy fejessel a 90. percben, ezzel 1-1-es eredménnyel vonultak öltözőbe a játékosok a lefújás után.

A 2017/2018-as szezonban kétszer látogatott ide a Real Madrid, először a Spanyol Szuperkupa döntőjén, amin 3-1-re nyert a Királyi Gárda, a bajnokság 36. fordulójában pedig 2-2-es döntetlennel mentek haza a játékosok. A Szuperkupa fináléján a hazaiak gólját Messi szerezte, a Real Madridnál Ronaldo és Asensio lőtt gólt, Piqué pedig egy öngóllal írta be magát a mérkőzés jegyzőkönyvébe. A bajnoki meccsen a hazaiaktól Suűrez és Messi, a vendégeknél pedig Cristiano és Bale volt eredményes.

VIDEÓ: cn

Teljes menetrend