Fejléc kép
Fórumajánló
Lopetegui: “Szomorú vagyok, de ki tudom ebből vezetni a csapatot”
2018-10-28 19:48 Realista24 as.com
Lopetegui: “Szomorú vagyok, de ki tudom ebből vezetni a csapatot” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Real Madrid csúfos vereségbe szaladt bele az FC Barcelona ellen, talán még csúfosabba, mint anno Rafa Benítez. Julen Lopetegui mindezek ellenére úgy véli, hogy meg tudja fordítani a tabellán az állást áprilisig. Nézzük mit mondott a mester a vereséget követően.

A meccsről

“A vereség kemény dolog, és még inkább az, hogy a Barcelona pályáján szenvedtük ezt el. Úgy érzetük, hogy meg tudjuk fordítani a mérkőzést, de nem sikerült. Megvoltak a lehetőségeink, hogy fordítsunk. Kaptak egy büntetőt, és szereztek egy másik gólt is egy másik lehetőségből, de nem volt kettő közte a félidőben.”

“Változtattunk a dolgokon a második félidőben, és sokkal jobbak voltunk. Voltak gólszerzési lehetőségeink, kapufát is rúgtunk, és visszajöhettünk volna a meccsbe. Nem történ meg végül, és még több szerencsétlenséget szenvedtünk a sérülésekkel. A harmadik gól eloszlatta minden reményünket, és teljes mértékben megsemmisültünk. A végeredmény nem a realitást tükrözi.”

Lopetegui és az érzései

“Jelen pillanatban szomorú vagyok, ahogy az öltöző is, de erős vagyok. Én vagyok az edző, október hónapban járunk és ez egy kemény csapás számunkra. Meg tudjuk változtatni ezt a helyzetet, a csapat tovább fog fejlődni. Szomorú vagyok, de megvan bennem az erő, hogy előrébb vigyem ezt a csapatot, ez nem vitás. Még hosszú út van hátra, és nagyon sok bizadalmam van ebben a csapatban, játékosokban. Rossz szériában vagyunk, aminek egyszer vége lesz.”

Teljes menetrend