2018-11-04 09:14 Realista24 realmadrid.com
Vinicius Jr.: “Szükségünk volt erre a győzelemre” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Az első gólban nagy szerepet vállaló Vinicius Jr. is a sajtó rendelkezésére állt tegnap délután, a Valladolid elleni mérkőzést követően. A Real Madrid fiatal brazilja mellett, Courtois is a sajtó rendelkezésére állt a meccs után.

Vinicius Jr.

“Szükségünk volt erre a győzelemre. Folytatnunk kell, megszerezni a három pontokat, hogy visszakerüljünk oda, ahova tartozunk. Ez egy nagyon fontos győzelem volt ezen az úton, nagyon éhesen léptem pályára, hogy megszerezzük a három pontot.”

“Amikor megszereztem a labdát, már azon gondolkodtam, hogy lőjek, miután átmentem a három védőn, és csak keményen belerúgtam. Most egységesnek kell lennünk, csapatként játszani, több gólszerzési lehetőségek kell kialakítani és több pontot szerezni, hogy újra Bajnokok Ligája helyezést érő helyen legyünk.”

Courtois

“Nehéz időszakon mentünk keresztül, sok gólt kaptunk, szóval remek dolog, hogy most nem kaptunk gólt. Keményen küzdöttünk és ez a Real Madrid. Tudtuk, hogy kemény összecsapás lesz, hét mérkőzés óta nem kaptak ki, jól védekeztek és remekül kontráztak. Veszélyes helyzeteket teremtettek, de nem kaptunk gólt és megszereztük a győzelmet.”

“Mindig bíznunk kell, igazán jó képességű játékosaink vannak, és tudjuk, hogy többet tudunk adni. Amikor a csapat nagyon fent játszik, a kapusnak szükséges, hogy kövesse azt, és ezt próbáltam én is. Ez egy olyan szerepkör, amit nem látni sokszor, de ez mégis fontos. Az ilyen dolgokkal kerülhetsz jó helyzetbe, hogy megszerezd a labdát. Általában jól megy, de elengedhetetlen, hogy ne kapj gólt és megteremts ilyen helyzeteket.”

Teljes menetrend