Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-11-10 14:45 e.gergo realmadrid.commarca.comas.com
Solari: „Ramos nagyon jól tudja, milyen az, ha eltörik az orrod foci közben, nem volt rossz szándék benne” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A spanyol bajnokság 12. fordulójában a Celta Vigo otthonába látogat a Real Madrid, a mérkőzésre holnap este 20:45-ös kezdéssel kerül majd sor, Santiago Solari pedig ennek rendje szerint ma a sajtó munkatársainak rendelkezésére állt.

„Vigóban az elmúlt meccsek rendezettségére, áldozatos munkájára és sikeréhségére lesz szükségünk, nehéz lesz. Három nagyon fontos pontért játszunk, egy nagyon nehéz idegenbeli meccsen, olyan ellenféllel szemben, akik nagyon jól teszik a dolgukat. Komolyan kell hozzáállnunk, és összpontosítanunk kell, erre fogunk törekedni”.

„A játékosokban megvan az akarat, hogy elhozzák a három pontot, és csökkentsük a lemaradásunkat a tabellán. Egy igazi élsportoló soha nem becsüli le az ellenfelét, minden meccset le kell játszani, és jól kell végezned a munkádat közben, ha meg akarod őket nyerni. Erre kell törekednünk mindenki részéről, együtt vagyunk ebben benne: játékosok, edzők, a klub többi alkalmazottja minden szinten. Mindannyian igyekszünk kontrollálni, amit csak tudunk, hogy minden jól menjen majd”.

Az öltöző „Mindig ugyanolyan. Tele van focistákkal, akiknek az jár a fejében, hogy játsszanak és a tőlük telhető legjobbat hozzák ki magukból. Szeretnék jól érezni magukat, és szeretnének győzni. Érzem, milyen elkötelezetten és komolyan dolgozik mindenki a keretben. Ugyanezt kell tenniük majd holnap is. Minden mérkőzés egy döntő, mert az elhullajtott pontokat már nem tudjuk visszaszerezni. Csak a következő meccsre összpontosítok, és mindenkinek ezt kell tennie, nem érdemes előreszaladni”.

Ramos „Egy bátor és őszinte ember. Ez egy kontakt sport, ahol a labdákért maximális sebességgel futnak a játékosok, az ütközések a játék részei. Senkinek nem tört többször az orra foci közben, mint Ramosnak, első kézből ismeri, hogy milyen is ez a sportág. Nem volt rossz szándék benne a Plzen elleni meccsen. Ramos mindig sportszerűen játszik, de az ilyen ütközések így is benne vannak a fociban. Ramos egy vezér, példát mutat, nekem pedig nagyon tetszik a hozzáállása”.

Bale „Mindenhol szeretem a pályán, megvannak az adottságai ahhoz, hogy a bal- és a jobb szélen is játszhasson, vagy csatárként, de balhátvédként is. Fel kell szántania a pályát mindig, amikor csak játszik, ahogyan tette azt a Plzen elleni is legutóbb, remekül teljesített azon a meccsen”.

Vinicius, Odriozola, Reguilón „A focit sok tényező befolyásolja: sérülések, eltiltások vagy az aktuális forma. Amikor pályára léptek, nagyon jól tették a dolgukat, nem is mondanánk meg a játékuk alapján, hogy milyen fiatalok még. Játszottak a Bernabéuban és az európai porondon is, felszabadultak voltak és nem nyomta őket a felelősség, ami ennek a meznek a viselésével jár. Ez mindenkit örömmel tölt el a klubnál. A csapaton belüli verseny pedig mindenkinek jót tesz”.

Isco „Mindannyian ismerjük az adottságait, és hogy milyen különleges játékos ő a posztján. Keményen dolgozik azért, hogy újra top formába kerüljön. A műtét után ez nem könnyű, de tudjuk, hogy a lényeg az, hogy az edzések alatt kihozza magából a legtöbbet az ember, hogy a lehető legjobban tudjon a pályán teljesíteni. Az én feladatom az, hogy összeállítsam a csapatot, és ezzel mindenki tisztában van. Isco is komoly, profihoz méltó hozzáállást mutat”.

Keylor Navas „hogy beszélgettem-e vele, az magánügy, de Keylor egy úriember, aki erős és akinek van hite. Tökéletesen viselkedik, nagyon szeretjük őt az öltözőben. A keret 24 játékosból áll, és ő is tudja, hogy a kezdőcsapatba csak tizenegy ember fér be”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend