Fejléc kép
Fórumajánló
Solari: “Bale a 2. félidőt megdagadt bokával játszotta végig”
2018-11-12 09:06 Tromposch Ádám realmadrid.com
Solari: “Bale a 2. félidőt megdagadt bokával játszotta végig” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Real Madrid idegenben, 4-2-re múlta felül a Celta Vigo gárdáját. Ezzel Solari 4 meccsből, 4 győzelemnél tart a csapat kispadján. A találkozó után, a vezetőedző is nyilatkozott.

Solari:

“A csapat remekül dolgozott együtt védekezésben és támadásban is. Folyamatosan ki kell hangsúlyoznunk, hogy milyen kiemelkedő személyisége van ennek a csapatnak. Mi ezt tudjuk jól, és ezt ma az első perctől a kilencvenedik percig megmutatták a srácok. Kemény meccs volt, a Celta pedig igazán a szabályok határait feszegette. Casemirót egy rúgás miatt kellett lecserélnem, Reguilón izomsérülést szenvedett, Nachónak pedig a térdével vannak problémái.”

Bale-ről

“Bale is kapott egy elég nagy rúgást, és az egész második félidőt megdagadt bokával játszotta végig. Jó teljesítményt nyújtott, elégedett vagyok vele. Ráadásul bármelyik pozícióban képes játszani. Ez pedig az a hozzáállás, ami mindenkinek az előnyére válik, ha felveszi ezt a mezt. Ugyanez igaz Lucas Vázquezre is, aki balhátvédet is játszott a meccsen. El kell ismerni ezeket a játékosokat, hiszen jól játszottak, és sok dolgon mentek keresztül a meccs közben.”

Benzemáról

“Minden játékosunk megmutatta a karakterét, hiszen igazán trükkös szituációkat kellett megoldaniuk az este. Benzema első gólja egészen kivételes volt, és ő volt a második gól szíve is. Remekül játszott, helyet csinált, jó megmozdulásai voltak, és a védekezésben is segített… Kiválóan játszott.”

Isco helyzetéről

“Ő egy fantasztikus játékos, számolunk vele, ahogy mindenkivel a keretből. Ma nem tudtunk úgy változtatni a csapaton, ahogy akartunk, hiszen több játékost is sérülés miatt kellett lecserélnem.”

Az edzői szerepéről

“A klubnak csak azt kell szem előtt tartania, hogy mi a legjobb a Real Madrid számára. A többi már részletkérdés. Ma jól tettük a dolgunkat, magasan nyomást helyeztünk az ellenfélre, hamar labdát szereztünk. Edzőként mindig azt akarod, hogy tökéletesen menjenek a dolgok, de a nap végén csak az számít, hogy a játékosok milyen karaktert mutattak a meccsen, hiszen ez a döntő a mérkőzéseken.”

Teljes menetrend