Fejléc kép
Fórumajánló
Solari: “Zidane a Real Madrid történelmének egyik legjobbja”
2018-11-23 14:49 Tromposch Ádám realmadrid.com
Solari: “Zidane a Real Madrid történelmének egyik legjobbja” Spanyol Bajnokság

Santiago Solari immáron új szerződéssel a zsebében beszélt a sajtó képviselői előtt az Eibar elleni bajnokit megelőzően. 

“Nem tudom előre, hogy mennyire kemény csata vár ránk holnap. Intenzív meccsre és igazán bátor Eibarra számítok, hiszen pontosan tudják, hogy mit akarnak a pályán. Agresszív csapatról van szó, amely letámadja az ellenfelét. Szórakoztató meccs lesz.”

“Nagyon boldog és hálás vagyok azért, hogy ilyen nagy és csodálatos felelősség hárul rám a Real Madrid vezetésével. Számomra semmi sem változott a 11 év alatt, amit a klubnál töltöttem játékosként és edzőként. A legfontosabb az elkötelezettség, amit minden nap bizonyítani kell, és mindenki egy irányba tart.”

Zidane-ról

“Zidane-t senkihez sem lehet hasonlítani. Ő egy igazi legenda, és játékosként is teljesen egyedülálló volt. Meg volt a lehetőségem és a szerencsém, hogy egy csapatban játszhattam vele, együtt izzadtunk és együtt küzdöttünk. Nem tudom a pontos statisztikákat, de edzőként is a Real Madrid történelmének egyik legjobbja. Tisztelem őt, és nincs szükség arra, hogy bárkivel is összehasonlítsuk.”

Asensióról

“Számomra csupán egyetlen dolog számít egy játékostól, az pedig a pályán mutatott teljesítménye. Ez a legfontosabb. Mindenki egy irányba tart, a szurkolók, az elnök, a vezetőség, az edzői stáb, a játékosok, az orvosi csapat, a fiziósok, mindenki imádja itt a Real Madridot, egy csónakban evezünk, és mindenki kiveszi a részét a munkából.”

Modric és az Aranylabda

“Örülnék neki. Megérdemelt siker lenne számára, ahogy Varane és Benzema számára is.”

Iscóról

“Azt gondolom, hogy minden rendben van vele. Dolgozik és fejlődik.”

Fernando Alonso visszavonul a Forma-1-től

“A spanyol sportolók elképesztő tehetséggel rendelkeznek. Mellette még ott van Nadal, Gasol és persze rengeteg sportágban beszélhetünk kiemelkedő sportolókról.”

Teljes menetrend