Fejléc kép
Fórumajánló
Solari: “Természetes, hogy az öltöző nem boldog egy ilyen vereség után”
2018-11-25 11:50 Tromposch Ádám realmadrid.com
Solari: “Természetes, hogy az öltöző nem boldog egy ilyen vereség után” Spanyol Bajnokság

Újabb kiábrándító vereség, újabb kiábrándító teljesítmény a Real Madridtól a szezon során. Ezúttal az Eibar csinált azt a csapattal, amit csak akart, de most nem Lopetegui, hanem immáron Santiago Solari értékelt a találkozót követően. 

Solari:

“Sok dolog történt. Először is, nekik jó meccsük volt, nekünk pedig egyáltalán nem. Voltak helyzeteink, de nem lőttük be őket. Aztán végül gólt szereztek, ráadásul egy szögletünk utáni kontrát követően, ami nagyon nagy hiba, így ezen még sokat kell dolgoznunk. Aztán jött a második gól, ami nagyon fájt.”

“Az Eibar mindent beleadott, szívvel, lélekkel játszottak, ezt mindenki láthatta. Igazán remekül játszottak, nekünk pedig erre ma este nem volt ellenszerünk. Voltak dolgok, amik számukra jobban sikerültek, de erről nem beszélek bővebben, mert ezt a csapattal kell megbeszélnem. Gratulálnunk kell nekik, mert igazán remek teljesítményt nyújtottak.”

Ki a bűnös?

“Ha kiemelünk egy játékost, az sehová nem vezet. Nem voltunk elég jók, tudjuk, hogy mit kell kijavítanunk. Egyáltalán nem teljesítettünk jól, és át kell gondolnunk pár dolgot. Négy siker után utaztunk ide, voltak már pozitív jelek, voltak dolgok, amelyeket jól csináltunk, ezekre kell koncentrálni. Természetes, hogy az öltöző nem boldog egy ilyen vereség után, de az elmúlt meccsek több okot is adtak arra, hogy optimisták legyünk és örüljünk valaminek.”

Párharcok a pályán

“Nem gondolom, hogy a hozzáállás lett volna a gond. A játékosok keményen dolgoztak, és mindent beleadtak. Egyikük sem adott 100%-nál kevesebbet. Elveszítettünk persze kisebb párharcokat, amiknek meglett az eredménye. Nagyon nehéz helyszínen játszottunk, és nem voltunk képesek jobb teljesítményre náluk.”

A középpálya

“Semmi értelme egy ilyen meccsből konklúziókat levonni. Az elmúlt öt meccsünket egyben nézem, és abból próbálok meg következtetéseket levonni.”

Teljes menetrend