Fejléc kép
Fórumajánló
Varane: “Mindent beleadunk, hogy kimásszunk ebből”
2018-11-25 12:45 Tromposch Ádám realmadrid.com
Varane: “Mindent beleadunk, hogy kimásszunk ebből” Spanyol Bajnokság

Az alábbiakban Varane és Toni Kroos mondja el a véleményét az Eibar elleni vereségről.

Varane:

“Az Eibar remek focit játszott, mi pedig nem tudtunk mit tenni ezzel. Nem tudtuk a magunk javára fordítani a dolgokat, próbáltuk a saját játékunkat játszani, de egyszerűen nem sikerült. Egyáltalán nem voltunk jók, de most össze kell tartanunk, keményen kell dolgoznunk, és ahogy mindig, ezután is mindent bele kell adnunk.”

“Megvannak a játékosaink ahhoz, hogy jó focit játsszunk, de egyszerűen nem ment, és túl sokszor veszítettünk labdát. Ez egy kollektív probléma, így együtt kel fejlődnünk, hogy végre jöjjenek a győzelmek. Jó sorozatban voltunk, erre most megint jött egy vereség, de megteszünk mindent, hogy újra nyerjünk. Tisztában vagyunk a helyzetünkkel, és mindent beleadunk, hogy kimásszunk ebből.”

Kroos:

“Frusztráltak vagyunk a meccs után. Csalódottak vagyunk az eredmény miatt, fejlődnünk kell. Igaz, hogy nem voltunk elég jók. Az Eibar megérdemli ezt a sikert, nehéz pontosan elmagyarázni, hogy mi történt. Az Ipurúa mindig nehéz helyszín volt, agresszív felfogásban játszanak, és a dolgok nem úgy alakultak, ahogy azt elterveztük.”

“Nem vagyunk boldogok, de három nap múlva újabb meccsünk van, szóval folytatnunk kell a munkát. Fejlődnünk kell hátul. Egyszerűen nem voltunk elég jók ma. Kedden más meccs vár ránk, meglátjuk mi történik majd.”

Teljes menetrend