2018-11-28 08:59 Realista24 realmadrid.com
Solari: “Mindig az esélyesek között leszünk” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Tegnap este a Real Madrid bebiztosította helyét a legjobb 16 között, köszönhetően a csoport másik mérkőzésének, de a biztonság kedvéért – ha szerencsével is – legyőzték még a Roma csapatát is. Solari így értékelte a látottakat.

A meccsről

“Fontos győzelem volt számunkra a gyors felépülés érdekében, a játékosok pedig remekül teljesítettek egyéni és csapatszinten is. Elégedettek vagyunk a teljesítménnyel. Egy focimeccs 90 percig tart, mi pedig képesek voltunk a dolgokat kézben tartani a mérkőzés folyamán. Keményen dolgoztunk az első félidőben, még akkor is, ha volt egy teljesen tiszta ziccerük egy hibánkat követően, ami teljes mértékben megváltoztathatta volna a mérkőzést. Az első félidőben azt tettük, amit tennünk kellett, a második félidőben pedig élesek voltunk.”

A Bajnokok Ligája esélyesei?

“A történelem mindig ezt mondatja. Ez nem attól függ, hogy hogyan játszunk, hanem a klub történelme miatt. Mindig esélyesként fognak látni minket. Mindenki teljes elkötelezettséget mutatott, ez Bale-re is igaz, és nem csak mára, hanem az Eibar elleni meccsre is. Nagyon örülök Marcos Llorente teljesítményének, mert ő olyan játékos, aki mindig 100%-ot ad, profi és követendő példa. Ezért is láthattátok úgy játszani, mint ma. Minden egyes nap mindent belead. Örülök, hogy megmutatta, képes azon a szinten játszani, amit ez a mez megkövetel, jó helyettesítője lehet Casemirónak.”

Lucas és Benzema

“Lucas egy munkagép a szélen, fáradhatatlan és 90 percen keresztül fel és alá megy. Ő egy másik követendő példa. Benzema hihetetlenül nagylelkű játékos, nem csak a kemény munka miatt, hanem amiatt is, ahogy kapcsolódik a többi csapattársához.

Isco

“Tegnap nem került be a csapatba, ezek pedig a helyzetből adódó egyedi döntések. Az a feladatom, hogy kiválasszam azt, hogy ki fog játszani, ki ül a padra és ki maradjon ki a kezdőből.”

Hivatalos a Roma elleni keret 2018.11.26. 12:13
Teljes menetrend