2018-12-02 10:11 d.gergo realmadrid.com
Lucas Vázquez: “Benzema megmutatja, hogy miért ő a legjobb csatár a világon” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Valencia elleni győzelem után Lucas Vázquez, Dani Carvajal, Dani Ceballos és Sergio Reguilón is nyilatkoztak.

Lucas Vázquez “A csapat olyan bátorságot mutatott, ami az ilyen nagy meccseken szükséges, és nagyon boldogok lehetünk azzal, ahogyan a dolgok mentek. Ami az intenzitást és dominanciát illeti, az első félidőben mutatott teljesítményünk nagyon erős volt. Az ellenfél térfelén igyekeztünk már visszaszerezni a labdát, hogy közelebb lehessünk ezzel is a kapujukhoz. Többet kellene ezt csinálnunk”.

“A kemény munka kifizetődik, hét meccsből ötön veretlenek vagyunk, ami azt jelenti, hogy a védelemtől a támadókig egységesek vagyunk, és mindannyian beletesszük a szükséges munkát a meccsekbe”.

Két gól a legutóbbi két meccsen “Örülök neki, hogy gólokkal segíthetem a csapatot. Karim Benzema adott nekem két gólpasszt, megmutatja hogy ő a legjobb csatár a világon. Minden amit csinál tök látványos, és a körülötte játszók profitálnak belőle”.

Fiatalok az első számú csapatban “Nagyszerű dolog, hogy az utánpótlás játékosok is játszanak a nagy csapatban, ez megmutatja, hogy milyen jó akadémiája van a Real Madridnak. Sok időt töltöttem ot én is, és nem véletlen egybeesés, hogy feljutnak onnan az első számú csapatba”.

Dani Carvajal “Nagyon örülünk ennek a győzelemnek. Az első félidő jó volt, és a csapat stílusosan játszott. 1-0-mál a Valenciának támadnia kellett, és ezt ki tudtuk használni, és megszereztük a második gólt. Ez, és a Roma elleni meccs is nagyon intenzív volt”.

“A klub célja a következő évek során az, hogy fiatal játékosokat igazoljon, közép- és hosszú távon gondolkozik a csapat. A fiatalok jól teljesítenek, és szeretnék gratulálni Marcos Llorentének is a két nagyszerű meccséért”.

Dani Ceballos “Nagyszerű első félidőnk volt egy kemény ellenféllel szemben, ez a három pont nagyon fontos volt azért, hogy utolérjük a többieket a tabellán, és hogy jó ritmusban folytassuk a munkát. Az első félidőnk nagyszerű volt, a Valenciát ott tartottuk a saját térfelükön, ez volt a szezon eddigi legjobb momentuma. Nehéz legyőzni a Real Madridot, amikor ilyen nyomást gyakorol az ellenfelére”.

Isco és Llorente értékelése “Az edző úgy döntött, hogy most Isco lesz a harmadik csereként beálló játékos. Létfontosságú játékos számunkra Isco, és szeretnénk ha mihamarabb újra teljes erejével tudna játszani, mert nagyon fontos tagja a keretnek, és szükségünk lesz rá a szezon során. Sok évet eltöltött már a klubnál, és tudja jól, hogy milyen nehéz itt játszani. Mindent belead nap mint nap. Arra van szükségünk, hogy minden játékosunk formában legyen. Llorente nagyszerű pillanatot él most meg, és nagyon fontos szerepe van az eddigi és jelenlegi munkájának”.

Sergio Reguilón “Három nagyon fontos pontot zsebeltünk be egy nagyon nehéz ellenféllel szemben. Az első félidőben nyújtott teljesítményünk igazán jó volt, és az 1-0-s eredmény nem tükrözte ezt. Egészen magasan nyomást gyakoroltunk már a Valenciára, akik egy nagyon veszélyes csapat. Mi voltunk a jobb csapat”.

“A Bernabéu közönsége végig mögöttünk volt a meccsen. Hazai pályán, a saját közönségünk előtt könnyebb a dolgunk. Fejlődtünk, és korán vezetést szereztünk, emiatt kicsit meg tudtunk nyugodni”.

Erőnlét “A meccs végére kipurcantam, semmi energiám nem maradt már. A meccs reggelén úgy éreztem, hogy készen állok a játékra, és nagyon boldog vagyok, amiért mindent beleadhatok az edzéseken, csak úgy, mint mindenki más. A legfontosabb dolog az, hogy megszereztük a három pontot, és most a következő meccsre kell összpontosítanunk”.

Az utánpótlás és Modric “Több ifi játékos is lehetőséget kap már a nagy csapatban, mi pedig nyerjük a meccseket, ami a legfontosabb dolog mind közül. Modric megérdemli az Aranylabdát. Büszkévé és boldoggá tenne bennünket, ha ő nyerné meg”.

Teljes menetrend