2018-12-07 09:15 Realista24 realmadrid.com
Vinicius: “Sokat kellett várni a gólomra, de elégedett vagyok” NyilatkozatokSpanyol Kupa

A Real Madrid könnyed győzelmet aratott a Melilla ellen a Santiago Bernabéuban, a kilátogató közönség is elégedett lehetett, hiszen a hazaiak hat gólt is rúgtak és csak egyet kaptak. A meccs után többek között Vinicius, Odriozola és Ceballos is beszélt a meccsről.

Vinicius Jr.

“Nagyszerű teljesítményt nyújtottunk, és nagyon elégedettek vagyunk. Képesek voltunk jól játszani és megnyerni a meccset, ami a legfontosabb dolog. A gólomra sokat kellett várni, de elégedett vagyok és egy kicsit megnyugodtam a gólnak hála. A csapattársaim mondták, hogy jönni fog a gól, keményen és fokozatosan dolgoztam. Az összes csapattársam sokat segített az érkezésem óta, és boldog vagyok hogy győzni láthatom a csapatot. Gyerekkorom óta arról álmodtam, hogy a Real Madridban játszhassak, és hogy gólokat lőjek. A lambretta a játékom része, ahogy sok más brazil játékosé is, mindig megpróbáljuk megcsinálni és élvezzük a futballt.”

Odriozola

“Fantasztikusan érezzük magunkat, kvalifikáltuk magunkat, és most várjuk a következő kört. Nem lehet önelégülten a játékba menni, még akkor sem, ha nagy az előny az odavágó eredménye miatt. Mindent bele kell adnod, vagy nagyon meg tudják nehezíteni az életed. A legjobb dolog, amit ma láthattunk a pályán, az a játékosok hozzáállása és vágya.”

“A frissen debütált játékosoknak el kell mondani, hogy élvezzék ki a pillanatot, mert a Real Madridban debütálni, egyszeri pillanat. Most visszatér a bajnokság, és készen állunk rá, mert egy olyan sorozat, amiben fel kell zárkóznunk. Sok játékosunk van, ezért van a csapat, és mindenkire szükség van, mert sok meccs lesz még.”

Ceballos

“Mind a két meccs nagyszerű volt, elvégeztük a munkát, a legjobb 16 közé jutottunk. A keret nagy, és ebben az értelemben fejtörést akarunk okozni az edzőnek. Ma igazán megmutatták a játékosuk az értéküket, versenyhelyzet alakult ki, ez pedig csak jobbá teszi a csapatot. Boldog vagyok, amiért most megkapom azokat a perceket, amiket tavaly talán nem kaptam meg.”

Teljes menetrend