Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-12-09 20:28 Tromposch Ádám realmadrid.com
Solari: „Ha valaki meg akarja nyerni a ligát, akkor ezeket a meccseket hoznia kell” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Huesca ellen 1-0-ra megnyert találkozó után Santiago Solari mondta el a véleményét a látottakról.

Solari:

„Nem volt túl élvezhető meccs, nagyon pontatlanok voltunk, nagyon erős volt a szél. Ez ilyenkor sokkal rosszabb, mintha eső esne. Nem fognak sokáig emlékezni erre a találkozóra, de ha valaki meg akarja nyerni a La Ligát, akkor ezeket a meccseket hoznia kell. Három pontot szereztünk, és ez a legfontosabb.”

„Van úgy, hogy így alakul egy meccs, és ilyenkor nem igazán lehet ezen változtatni. Azonban fontos, hogy ilyenkor is tudd, hogyan lehet megnyerni a találkozót. Előnyben voltunk, aztán a második félidőben a Huesca nyomást gyakorolt ránk, a szél is velük volt, ám végül sikerült megoldanunk hátul a dolgokat, és nem kaptunk gólt. Nem tudtunk több gólt szerezni elől, és szenvedtünk amiatt, hogy általában a mi térfelünkön folyt a játék.”

Bale-ről

„Ő is, és a csapat összes tagja fantasztikus volt. Remek gólt szerzett, ez pedig elég volt a győzelemhez. A gólja és a csapat karaktere rendkívül fontos volt a sikerhez.”

A meccsről

„Nem vagyunk hozzászokva az ilyen meccsekhez, de végül behúztuk a három pontot. Lesznek még olyan meccsek, amikor sokkal jobban megy majd a játék, mint például a Valencia ellen az első félidőben. Tényleg fontos volt, hogy igazán karakteresek legyünk ma, hiszen ilyen széllel, ilyen kis pályán, tudnod kell, hogyan játssz, és hogyan nyerj.”

Huesca

„A legfontosabb faktor az ellenfél volt. Bátrak voltak, kockáztattak, és magasan presszionáltak. Egészen a végéig nyomtak, jók voltak szögletből, bedobásokból, és élvezték a hazai közönség támogatását.”

Szoros bajnokság

„Szeretem, ha kiélezett csata van a ligában, amikor minden megtörténhet. Ez jó a szurkolóknak, és hosszú idő óta először láthatunk ilyen éles küzdelmet, ennyi csapat között.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend