Fejléc kép
Fórumajánló
Löw nem zárja ki, hogy egyszer a Real Madridot irányítsa
2018-12-10 09:10 Tromposch Ádám as.com
Löw nem zárja ki, hogy egyszer a Real Madridot irányítsa Nyilatkozatok

Joachim Löw a ZDF-nek adott interjúban beszélt a jövőjéről, ahol természetesen a Real Madrid is szóba került.

A német válogatott jelenlegi edzője persze konkrétumokat nem mondott, de azt nem zárta ki, hogy egyszer irányítsa a Real Madridot.

“Néhány évig klubedző voltam, még a válogatott előtt, és egyáltalán nem gondolok a visszavonulásra” – fogalmazott Löw, aki 2006 óta irányítja Németországot szövetségi kapitányként.

“Eljön majd az idő, amikor el kell gondolkoznom azon, hogyan tovább. Azonban az biztos, hogy továbbra is érdekel az, hogy egy klubot irányítsak.”

A ZDF televízió műsorvezetője, Jochen Breyer megkérdezte Löwöt, hogy van-e olyan klub, amit különösen szívesen irányítana: “Azt hiszem, mindenképpen külföldi klubról lenne szó, nem maradnék Németországban. A Real Madrid persze minden edző számára érdekes klub…”

Löwnek 2020-ban jár le a szerződése a német válogatott kapitányaként, azonban az idei korai kiesés a vb-n, illetve a gyenge teljesítmény a Nemzetek Ligájában azt eredményezte, hogy sokan új edzőt, új arcot követelnek a válogatott élére.

Ez pedig nem az első alkalom, hogy az 58 éves edző neve felmerült a Real Madrid kapcsán. Miután Zidane elhagyta a klubot, Löw tűnt a legesélyesebbnek a francia pótlására, azonban a világbajnokság miatt egyáltalán nem gondolkodott el ezen a lehetőségen.

“Ezt akkor teljesen kizártam. Tudtam, hogy Madridban találnak megfelelő edzőt a pótlására. De igen, Zidane lemondása egyértelműen meglepett engem” – mondta Löw.

Teljes menetrend