Fejléc kép
Fórumajánló
Modric: “A klubvilágbajnokság fontos kihívás számunkra”
2018-12-18 08:59 Tromposch Ádám realmadrid.com
Modric: “A klubvilágbajnokság fontos kihívás számunkra” FIFA KlubvilágbajnokságNyilatkozatok

A friss Aranylabdás horvát középpályás mellett Valverde és Odriozola is beszélt az előttük álló kihívásról.

Modric:

“Nagyon fontos kihívás ez számunkra. A csapat már nagyon sokszor bizonyította, hogy megvan benne a minőség és a karakter. Voltak nehéz idők, és problémák az utunkba, ám mindig tudtuk, hogy kell ezekkel megküzdeni. Felkészülten várjuk az előttünk álló feladatokat, és a lehető legjobban szeretnénk befejezni ezt a csodálatos évet.”

“Miután sorozatban háromszor nyertük meg a Bajnokok Ligáját, ugyanezt akarjuk elérni klub-vb-n is. A Real Madrid számára mindig fontos, hogy címeket nyerjen, és ezért nagyon akarjuk zsinórban a harmadikat. Számomra mindig az a fontos, hogy segítsem a csapatot a lehető legjobb módon, és nem aggódom magam miatt. A fontos az, hogy csapatként, miként teljesítünk, állunk a kihívás elé, és meg akarjuk nyerni ezt a trófeát.”

“A csapatnak szüksége van a szurkolóira. Mindig megmutatjuk, hogy a végsőkig küzdünk, hogy címeket nyerjünk, a pályán mindent megteszünk, hogy sikeresek legyünk a jövőben is.”

Odriozola:

“Nagyon várjuk már a tornát. Itt a lehetőség számomra, hogy megnyerjem az első trófeámat a Real Madriddal, és ez olyasvalami, amiről mindig is álmodik az ember. Nagyon izgatott vagyok, sokat dolgoztam ezért. Egy ilyen klubnál mindig csak a győzelem számít, az pedig, hogy most újra itt az esély egy trófeára, segít, hogy továbbra is éhesek legyünk a sikerre, és még keményebben dolgozzunk.”

“Egy álom vált valóra azzal, hogy itt lehetek. A Bajnokok Ligája-győzelem miatt lehetünk itt, ez pedig még egy okkal több arra, hogy motiváltak legyünk. Nem minden játékosnak van lehetősége arra, hogy játsszon ezért a kupáért, ezért ez egy igazán egyedülálló lehetőség. Most pedig ki kell élvezni minden pillanatát. Meg akarjuk nyerni a trófeát, mert a szurkolók és mi is megérdemeljük.”

Valverde:

“Azért vagyunk itt, mert megérdemeljük. Sok meccset nyertünk, hogy eljuthassunk ide, és nagy eredmény lenne megnyerni ezt a trófeát. Nagyon különleges lenne, ha sorozatban harmadszor is sikerülne nyerni, ez pedig nagy motivációs tényező számunkra. Hihetetlenül boldog vagyok, hogy itt lehetek a csapattal. Keményen harcoltam ezért, ahogy minden más fiatal, akadémista játékos is. Mindent megteszek, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki ebből a lehetőségből, nagyon különleges lenne, ha nyernénk.”

“Még fiatal vagyok, és itt nyerhetem meg az első trófeámat a világ legjobb klubjával, ami igazán különleges élmény lenne. Mindent megteszünk ezért. Szeretném megkérni a szurkolókat, hogy továbbra is támogassanak minket, ahogy eddig, és szeretném nekik megköszönni, hogy ilyen elkötelezettek irántunk. A végsőkig harcolunk, hogy hazavigyük ezt a trófeát.”

Teljes menetrend