Fejléc kép
Fórumajánló
Vinicius Jr.: “Mindent megteszünk a trófeáért”
2018-12-18 08:10 Tromposch Ádám realmadrid.com
Vinicius Jr.: “Mindent megteszünk a trófeáért” FIFA KlubvilágbajnokságNyilatkozatok

A Real Madrid edzése után Vinicius mondta el gondolatait a klub-vb-ről, mellette pedig a csapat védője, Reguilón is nyilatkozott.

Vinicius:

“Keményen kell dolgoznunk, hogy meccseket nyerjünk, ami a legfontosabb. Marcelo és Casemiro mindig sok jó tanáccsal lát el engem, hiszen már nagyon régóta ennél a klubnál vannak. Egy álom vált valóra számomra, hogy itt lehetek, egy gyerekkori álom. Most, hogy hamarosan kezdődik a torna elődöntője, egyszerűen boldogok vagyunk, hogy itt lehetünk, és mindent megteszünk a trófeáért.”

Reguilón:

“Próbálunk alkalmazkodni az itteni klímához, az időjáráshoz, de egyelőre minden oké. Nincs lehetőségünk hibázni, mindent ki kell adni magunkból. Nem szalaszthatjuk el ezt a lehetőséget, koncentrálnunk kell. Ez a büszkeségünk és kötelességünk is. Azért vagyunk itt, mert megnyertük a Bajnokok Ligáját, nagyon fontos ezért ez a trófea, és mindent megteszünk érte.”

“Amikor még kicsik voltunk, Valdebebasban mindig megkérdezték tőlünk, hogy ki a kedvenc játékosunk. Én mindig rávágtam, hogy nekem Roberto Carlos. Nagyon sok jó tanácsot ad nekem még a mai napig, és nem tudok elképzelni jobb mentort nála és Marcelónál.”

Teljes menetrend