Fejléc kép
Fórumajánló
Bale: “Nagyszerű volt három gólt lőni, de csak az a fontos, hogy ott vagyunk a döntőben”
2018-12-19 21:42 d.gergo realmadrid.com
Bale: “Nagyszerű volt három gólt lőni, de csak az a fontos, hogy ott vagyunk a döntőben” FIFA KlubvilágbajnokságNyilatkozatok

A Kashima Antlers ellen 3-1-re megnyert mérkőzés legjobbjának a Real Madrid három góljáért felelős Gareth Bale-t választották. A walesi támadó nyilatkozott is a mérkőzés lefújását követően:

“Szerintem a legfontosabb dolog ma az volt, hogy nyerjünk. Tudtuk, hogy trükkös meccs lesz majd, egy kemény csapat ellen. Nagyszerű volt három gólt lőni, de számomra csak az a fontos, hogy döntőbe segítettem velük a csapatot. Lehetőségünk lesz így megnyerni egy újabb trófeát, én pedig egyszerűen csak örülök, hogy ott lehetünk a fináléban. Holnap megkezdjük a felkészülést rá. Szeretném megnyerni ezt a trófeát, és sokat jelent ez a serleg a klubnak is. Mindannyian keményen dolgozunk azért, hogy mi legyünk a bajnokok”.

“Nem tartozom elszámolással senki felé, csak játszom a saját focimat, és a tőlem telhető legjobbat nyújtom a csapat számára. A pályafutásom során játszottam bal szélen, jobb szélen és középen is. Jól érzem magam mindenhol a pályán, ahol csak az edző jónak látja a szereplésemet. Kemény meccsünk volt ma, de ott vagyunk a döntőben”.

Teljes menetrend