Fejléc kép
Fórumajánló
Lucas: “Igyekszem a pályán meghálálni az edző bizalmát”
2018-12-20 10:27 d.gergo realmadrid.com
Lucas: “Igyekszem a pályán meghálálni az edző bizalmát” FIFA KlubvilágbajnokságNyilatkozatok

A Kashima Antlers ellen megnyert Klubvilágbajnokság elődöntő után a játékosok közül Casemiro és Lucas Vázquez is nyilatkoztak.

Casemiro

“Nagyon boldog vagyok, hogy újra játszhatok. Visszatértem, és készen állok a bevetésre, amikor az edzőnek szüksége van rám. Szeretném megköszönni az orvosoknak és a gyógytornászoknak a sok segítséget és kedvességet, amit kaptam tőlük. Nagyon igyekeztek, hogy mihamarabb újra tudjak játszani. Most újra meccshez kell szoknom, hogy úgy tudjak játszani, mint a sérülésem előtt”.

“Elvégeztük a feladatunkat, nagyon örülünk neki. Tisztelnünk kell az ellenfelet a döntőben, kemény meccs lesz. Ha ott vannak a döntőben, az nem a véletlen műve, hanem megdolgoztak érte. Meg akarjuk nyerni a döntőt, mert nagyon fontos trófea ez számunkra. Ugyanolyan mentalitással vágunk bele majd abba a meccsbe is, mint az összes többibe, ez a klub a legjobbat követeli meg tőlünk”.

Lucas Vázquez

“Az első meccs mindig nehéz, senki sem azért jött ide, hogy megkönnyítse a dolgunkat ezen a tornán. Sikerült ezzel megbirkóznunk, és eldöntöttük a meccset a második félidőben. Ez a meccs segített nekünk önbizalmat gyűjteni a szombati döntő előtt. Szeretnénk a magasba emelni a trófeát, ezért utaztunk idáig, és remélem, sikerül is majd. Meglepett, hogy a River Plate veszített az elődöntőben, azt hittük, hogy ők ott lesznek majd a döntőben. Ha nem koncentrálsz teljesen a meccsre, érhetnek ilyen meglepetések téged”.

A keretről
“Asensio érzett egy kis kellemetlenséget korábban, és ma is nehezen ment neki a játék. Bale fantasztikus munkát végzett, és vágott három gólt. Nagyon örülünk neki. Az edző mostanság sok lehetőséget ad nekem, én pedig igyekszem a pályán meghálálni a belém fektetett bizalmat. Huszonöt játékos van a keretben, és mindenki fontos, mindannyian megkapjuk a lehetőséget. Elégedettek vagyunk mindenkivel”.

Teljes menetrend